Ana sayfa Dizi Fragmanları Ada Masalı dizisinde ortalığı karıştıran itiraf

Ada Masalı dizisinde ortalığı karıştıran itiraf

tarafından ker_def

Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’nın Salı akşamı izleyiciyle buluşacak olan 12. bölümünden tanıtım yayınlandı. Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz’ın (Alp Navruz) yeni başlayan ilişkilerinin üzerine İdil’den (Beril Pozam) gelen büyük itiraf, ortalığı karıştırıyor.

İzleyenlere evlerinde büyülü ada atmosferini yaşatan ‘Ada Masalı’nın yeni bölümünde taze çift Haziran ve Poyraz’ın romantizm dolu anları yeni bölüme dair heyecanı artırıyor. İkilinin romantik akşam yemeğinde İdil’in birden yere yığılması kafaları karıştırırken genç kadının Poyraz’a aşık olduğunu itiraf etmesi, yeni aşıklar Haziran ile Poyraz’ın ilişkisinin ortasına bomba gibi düşüyor.

Ali Bilgin’in genel yönetmenliğini, Özgür Sevimli’nin ise yönetmenliğini üstlendiği ‘Ada Masalı’nın senaryosu Aksel Bonfil imzası taşıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’a Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Beril Pozam, Rami Narin, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Özge Demirtel, İlkay Akdağlı, Can Kahraman, Eylül Ersöz ve Bedia Ener eşlik ediyor.

‘Ada Masalı’ her salı akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!