Ana sayfa Dizi Haberleri Türkiye’de yüzü gülmeyen Maraşlı dizisi bir ülkede daha yayınlanacak!

Türkiye’de yüzü gülmeyen Maraşlı dizisi bir ülkede daha yayınlanacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay –Türkiye’de yayınlandığı dönemde izleyicinin çok sevmesine rağmen bir takım talihsizliklere kurban giden Maraşlı dizisi yurt dışında bir ülkede daha yayınlanacak. Yayınlanacağı ülke bu kez çok uzaklarda, Güney Amerika’da.

Alina Boz ve Burak Deniz’in baş rollerini paylaştığı Maraşlı dizisi 2021 yılının başında ATV ekranlarında yayınlanmaya başlamıştı Dizi izleyiciler tarafından çok sevilmesine rağmen reytinglerde bir türlü başarıyı yakalayamamıştı. Sosyal medyada ise paylaşım rekorları kırıyordu.

Sosyal medyadaki başarının arkasındaki sır dizide Alina Boz’un canlandırdığı Mahur ile Burak Deniz’in hayat verdiği Maraşlı Celal karakterlerinin çok uyumlu olması ve izleyiciler tarafından çok sevilmesiydi. Sosyal medyada ikili adına oluşturulan MahCel etiketiyle milyonlarca paylaşım yapıldı.

Türkiye’de yüzü gülmeyen Maraşlı dizisi bir ülkede daha yayınlanacak! 7

Dizinin gördüğü büyük ilgi sayesinde genç oyuncular Alina Boz ve Burak Deniz kariyerlerinin en büyük çıkışını yaptı. Ancak dizi gördüğü bu kadar ilgiye rağmen reytinglerde çok düşük gittiği gerekçesiyle geçtiğimiz Temmuz ayında 26. bölümüyle final yaptı. İşin ilginç yanı dizinin final bölümü çok iyi reyting almıştı.

Dizinin bitmesine çok büyük tepki gösteren izleyiciler yapım şirketi TIMS&B Productions’ı dizilerine sahip çıkmamakla suçladı. İzleyici yapım şirketini sosyal medyada ağır eleştiri yağmuruna tuttu.

Maraşlı dizisi Türkiye’de yaşadığı bu talihsizliklere rağmen yurt dışında çok büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Kasım Romanya’da yayınlanmaya başlayan dizi şimdi de Güney Amerika ülkesi olan Porto Riko’da izleciyerin karşısına çıkacak. Dizinin adı The Trusted olacak.

Maraşlı dizisi Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleşen ve tüm dünyadan dizilerin görücüye çıktığı MIPCOM Fuarı’nda satışı rekor kırmıştı. Fuar başladıktan sonra sadece iki günde 35’ten fazla ülkeye satışı gerçekleşen Maraşlı, Türk dizileri arasında birinciliğe yerleşmişti.