Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey yurt dışı biletini kesti! Dizi Avrupa’da yayınlanacak!

Evlilik Hakkında Her Şey yurt dışı biletini kesti! Dizi Avrupa’da yayınlanacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin bu sezon yayınlamaya başladığı başarılı işlerden biri olan Evlilik Hakkında Her Şey, reytingleri başarılı bir şekilde devam ediyor. Türkiye’de çok sevilen dizi çok yakında Avrupa’da bir ülkede yayınlanacak.

İngiliz yapımı The Splits isimli dizinin Türkiye uyarlaması olan dizi avukat olan üç kız kardeşin hikayesini anlatıyor. Güçlü oyuncu kadrosuna sahip dizide Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Gökçe Eyüboğlu ve Tülin Ece yer alıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey bu sezon başında ekrana gelmeye başladı ve kısa sürede izleyiciler tarafından çok sevildi. Dizi şimdi de bir Avrupa ülkesinde yayınlanacak. Evlilik Hakkında Her Şey çok yakında İspanyol izleyicilerle buluşacak.

Evlilik Hakkında Her Şey yurt dışı biletini kesti! Dizi Avrupa’da yayınlanacak! 39

İlk bölümünden bu yana reytinglerde gayet başarılı giden dizinin son bölümünde ise biraz düşüş gözlendi. 28 Aralık Salı akşamı yayınlanan 14. bölümün reytingleri biraz düşse de ortalamanın üzerindeki puanıyla dizi başarılı bir şekilde yayınına devam ediyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra karakterinde Gökçe Bahadır her zaman olduğu gibi çok başarılı bir başrol performansı sergiliyor. Dizinin bu kadar iyi reytingler almasında kadın izleyicilerin güçlü desteği var.

Dizinin kadın oyuncuları da hikayeyi ayakta tutuyor ve güçlü sahnelerde başarılı performanslarla izleyicilerin sadakatini artırıyor. Dizi setinde oyuncuların gülümseyen yüzleri her şeyin yolunda olduğunu da anlatıyor.