Ana sayfa Dizi Haberleri Tutunamayanlar yeni konsept öncesi sona yaklaşıyor!

Tutunamayanlar yeni konsept öncesi sona yaklaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının beğeniyle izlenen absürd komedi dizisi Tutunamayanlar, kısa sürede büyük başarı kazandı. Özel bir izleyici kitlesi edinen dizi 13. bölümüyle 14 Nisan Salı akşamı ekrandaki yerini alacak.Birçok dizinin yeni bölümü yayınlanmazken Tutunamayanlar, stok bölümlerinin fazlalığı sayesinde bugünlere kadar gelebildi.

Ancak stoklar bitti, bitecek… Sette ise koronavirüs salgını nedeniyle çalışma yok… TRT ise diziyi ekrandan kaldırmak yerine yeni bir yol deniyor… Seksenler oyuncularının yaptığı gibi evden çekilecek sahnelerle yeni konsept üzerinde duruluyor.

TRT’nin, Ev Yapımı dizisinin başarısı ile doğru bir yolda olduğu görülmüştü. Tutunamayanlar dizisinin de evden her oyuncunun teknik ekipten uzaktan destek alıp, çekim kalitesini yükseltecek ekipmanların da evlere yerleştirilmesi ile yeni bir yola girmesi bekleniyor.

Bu yeni konsept için çalışmaların başlandığı biliniyor. Nisan ayının son haftası yeni konseptin yayınlanma ihtimali var. Ancak 14 Nisan Salı günü Tutunamayanlar’ı normal haliyle izleyeceksiniz.İşte yeni bölüm fragmanı:

Yapımcılığını İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film’in üstlendiği, senaryosunu Mustafa Karataş ve Osman Nail Doğan’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu’nun oturduğu 80 dakika olarak planlanan absürt komedi dizisi “Tutunamayanlar”, her salı saat 20.00’de TRT 1’de.

Son yılların parlayan yıldızlarından Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu’nun başrollerini paylaştığı dizide, usta oyuncu Zafer Algöz ile birlikte, Asuman Dabak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Bülent Çolak, Arda Kural ve Bora Cengiz gibi iddialı isimler yer alıyor