Ana sayfa Dizi Fragmanları Tutunamayanlar dizisinden İbrahim Tatlıses ve Demet Akalın canlandırması geliyor!

Tutunamayanlar dizisinden İbrahim Tatlıses ve Demet Akalın canlandırması geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tutunamayanlar Salı akşamları TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Ece Ceşmioğlu ve Doğu Demirkol’u başrolde buluşturan, Zafer Algöz gibi usta bir ismin kadrosunda yer aldığı Tutunamayanlar, absürd komedi özelliği ile ekranda her geçen hafta daha da çok parlıyor.

Dizideki bazı gönderme sahneler var ki, izleyiciler bunu hemen yakalıyor… Tutunamayanlar 13.bölümü ile 14 Nisan Salı akşamı ekrandaki yerini alacak. Fragmanda kısacak bir sahneden İbrahim Tatlıses ile Demet Akalın’ın meşhur klibinin ilk sahnesinin canlandırmasını göreceksiniz. Önce Tatlıses ve Akalın’ın unutulmaz anlarını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Tutunamayanlar 13. bölüm 2. fragmanı yayınlanınca Ece Ceşmioğlu ve Doğu Demirkol’un deniz kıyısında birbirleri ile kavga ettikleri anların Demet Akalın – İbrahim Tatlıses canlandırması olduğu hemen anlaşıldı.

Dizinin hayranları sosyal medyada yorumlarıyla bu durumu fark ettiklerini gösterdi. Heyecanla sahnenin tamamını bekleyen Tutunamayanlar hayranları, TRT’de yer alan dizi olması nedeniyle klipteki argo ifadelerin yer almadığını da hemen anladı.

İşte Tutunamayanlar 13. bölüm 2. fragmanı: