Ana sayfa Dizi Analiz Üç Kız Kardeş 48. bölüm analizi; Dizi sağlam durmanın adı oldu!

Üç Kız Kardeş 48. bölüm analizi; Dizi sağlam durmanın adı oldu!

tarafından ker_def

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 48’inci bölümüyle tüm kişiler kategorisinde yine zirvede yer aldı.

İkinci sezonu devam eden dizinin her hafta kendi izleyici kitlesini ekrana taşıyabiliyor olması çok önemli bir özellik. Ayvalık’ta çekimleri süren dizinin ikinci sezonunda sona doğru gidilirken, kemik izleyici grubunu konuyor olmasının anlamı büyük. Üçüncü sezonda da devam edecek olan Üç Kız Kardeş için, reytinglerdeki bu istikrar ortamı, salı rekabetinde sağlam bir şekilde yerinde durduğu anlamına da geliyor.

İzleyenlere duygusal anlar yaşatan dizinin bu haftaki bölümünde, Somer’in kendisine yaptığı haksızlığa isyan eden Türkan, Somer’e ağır sözlerle karşılık verirken, Rüçhan’ın ikilinin evliliğini kurtarmak için plan yapması dikkat çekti.

Yeni bölüm tanıtımı izleyiciyi meraklandırdı… Üç Kız Kardeş ’in merakla beklenen yeni bölümünün tanıtımı yayınlandı. Türkan ile Somer çıktıkları mahkemede boşanıyorlar. Hem Türkan, hem de Somer ayrılığı kaldıramıyor. Türkan annesi Nesrin’in kucağında ağlarken, Somer ise teselliyi annesi Rüçhan’ın kucağında buluyor. İkisi içinde bu ayrılık bir yıkım olurken, Türkan’ın rastladığı genç ve yakışıklı adam dikkatlerden kaçmıyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün oturduğu, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik’in kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan “Üç Kız Kardeş” yeni bölümleriyle her salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…