Ana sayfa Dizi Analiz Üç Kız Kardeş dizisi 2022 yılını yine büyük bir başarı ile tamamladı!

Üç Kız Kardeş dizisi 2022 yılını yine büyük bir başarı ile tamamladı!

tarafından ker_def

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 32’inci bölümüyle AB kategorisinde günün en çok izlenen dizisi oldu. AB grubumu toplamda ikinci olarak bitiren, tüm kişiler kategorisinde üçüncülük elde eden dizi, ABC1’de ise günü dördüncü olarak tamamladı. Ortalamanın çok üzerinde reytingler alan Üç Kız Kardeş, 2022 yılının başlarında ekrana geldi ve şimdiye kadar da çok başarılı bir süreç geçirdi.

İzleyenlere duygusal anlar yaşatan dizinin bu haftaki bölümünde, Somer ve Türkan’ın yüzleşme sahnesi dikkat çekti. Mine’ye ulaşamayan Somer, Türkan’la da iplerini koparacak noktaya getirirken, Sevilay’ın Korman ailesinde boy göstermesi Özer’i iyice köşeye sıkıştırdı.

Üç Kız Kardeş dizisi 2022 yılını yine büyük bir başarı ile tamamladı! 7

Türkan ile Somer’in yüzleşmesinin yaşandığı final anında Somer’in, davetsiz misafire kim olduğunu bilmeden kapıyı açması haftaya dizide çarpıcı gelişmeler yaşanacağının sinyallerini verdi.

33. bölüm tanıtımı izleyiciyi meraklandırdı

Somer ile Türkan arasındaki buzlar tamamen eriyor. Birbirine tutkulu bir aşk besleyen iki isim baş başa unutulmaz anlar yaşıyor. Öte yandan yılbaşı gecesi tek başına kalan Rüçhan, daha fazla dayanamayarak Nesrin ve Sadık’ın evine giderek diğerlerine katılıyor. Gördükleri karşısında şok olan Rüçhan Nesrin’in kollarında teselli arıyor.

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizide şu oyuncular bulunuyor:

“Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Yiğit Dikmen, Emre Kıvılcım, Eren Öner, Ayça İnci, Güldestan Yüce.”

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik kaleme alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanan “Üç Kız Kardeş” Salı akşamları Kanal D’de..