Ana sayfa Dizi Fragmanları Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin 24. bölümünde Sadi’nin büyük bir sınavı var

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin 24. bölümünde Sadi’nin büyük bir sınavı var

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını BKM’nin üstlendiği, perşembe akşamlarına damgasını vuran ve sosyal medyada da çokça konuşulan dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait, yönetmenliğini ise Altan Dönmez üstleniyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin 24. bölümünde neler yaşanacağı ortaya çıktı. İşte detaylar: Kayıkhanede yaşananların ardından Yılan ekibi zor durumda kalır. Serdar’ın konuşmadan ölmesi başlama noktasına dönmelerine neden olur. Büyük patrona ulaşmak için Serdar’ı kimin hastaneden kaçırdığını ve ona zehri kimin verdiğini bulmak zorundadırlar.

Gizem, Aslı sayesinde biraz olsun yaşadığı acıyı unuturken Servet’in ofisine yaptığı bir ziyaret aklına şüphe düşürecek bir olaya şahit olmasını sağlar. Aylin için işler yolunda gitmez. Babasının çıkacağı günü bekleyen Aylin yaptığı görüşmeden mutsuz ayrılır.

Yaver’in beklediği telefon sonunda gelir. Meltem’le tekrar buluşma fırsatı yakalayan Yaver yengesinden aldığı tüyolarla Meltem’i etkilemeyi başarabilecek midir? Sadi ise artık Songül’le aynı odada uyumak ister ve bunun için elinden geleni yapar. Sadi, Songül’ü ikna edebilecek mi?

Günlerini olabildiğince sakin geçirmeye çalışan Mert dışarıdaki düşmanının içerideki tehdidiyle karşılaşmak zorunda kalır.

Dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez, Melisa Bostancıoğlu ve Atilla Olgaç.

“Gelsin Hayat Bildiği Gibi”, yeni bölümüyle 29 Aralık Perşembe saat 20.00’de Show TV’de.