Ana sayfa Dizi Analiz Üç Kız Kardeş dizisi 46. bölüm analizi; Derya ile Mustafa’dan gizli nikah!

Üç Kız Kardeş dizisi 46. bölüm analizi; Derya ile Mustafa’dan gizli nikah!

tarafından ker_def

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 46’ncı bölümüyle yine zirvede yer aldı.

Dizinin ekrana gelen yeni bölümü tüm izleyiciler kategorisinde en yüksek izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi oldu. AB ve ABC1 gruplarında ise dizinin üçüncülük elde ettiğini belirtelim.

İzleyenlere duygusal anlar yaşatan dizinin bu haftaki bölümünde, Derya ve Mustafa’nın ailelerinden gizli bir şekilde nikah masasına oturması ekrana geldi.

Nesrin’in Türkan’ı Somer’e karşı uyarmasının yani sıra annesinin gösterdiği fotoğrafları gören Türkan’ın tekrar boşanma kararı alması damga vurdu.

Yeni bölüm tanıtımı izleyiciyi meraklandırdı… Üç Kız Kardeş ’in merakla beklenen yeni bölümümün tanıtımı yayınlandı. Türkan ile Somer arasındaki ipler yeniden kopar. Rüçhan, her şeye rağmen Türkan’ın yanında olacağını söyler.

Nesrin ise kızının hamile şekilde tek başına hayat mücadelesi vermesine üzülür. Öte yandan Derya ile Dönüş’ün arası açılır.

Dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün oturduğu, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik’in kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Ayça İnci, Güldestan Yüce.”

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan “Üç Kız Kardeş” yeni bölümleriyle her salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…