Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisi Berker Güven inandırıcılık performansıyla zirveye çıktı!

Üç Kız Kardeş dizisi Berker Güven inandırıcılık performansıyla zirveye çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisi 2023 yılında da çok sevilen ve milyonların takip ettiği bir yapım olmayı sürdürüyor. Salı akşamlarının sevilen dizisinin hikayesi genişledikçe, dizi hayranlarının hem merakı artıyor hem de oyuncuların performansları daha da iyi bir noktaya ilerliyor.

Son yılların öne çıkan genç isimlerinden Berker Güven de inandırıcılığı ile diziye adeta damgasını vurdu. Somer karakterinin tüm duygusal kırılmalarında Berker Güven’in oyunculuk başarısının izi var. Vatanım Sensin dizisindeki Aleksi karakteri ile ilk kez izleyicilerin karşısına çıktığı dönemden bugüne kadar genç oyuncunun ortaya koyduğu canlandırma performansı takdire şayan.

Rolü adeta yaşayan Berker Güven, dizi hayranlarını da her sahnesi ile etkiliyor ve Somer karakterin hislerini izleyenlere geçirme becerisiyle de hikayenin gücüne güç katıyor.

İspanya’da da basına konu olan Berker Güven, sadece ülkemizde değil yurt dışında da bu güçlü çıkışı ile ilgi gören birisi haline geldi.

Üç Kız Kardeş dizisinin dram yüklü hikayesinde Somer karakterinin maceraları Berker Güven’in oyunculuk tekniği ve yorumları ile birleşince ortaya bir başarı hikayesi çıkıyor.

33. bölümü geride kalan Üç Kız Kardeş dizisinin gelecek hafta yayınlanacak olan 34. bölümüne yine Berker Güven damgasını vuracak.

Hikayede Somer’in Mustafa’ya dayak attığı anlar ile sosyal medyada konuşulan Berker Güven, izleyicileri heyecanlandıran bir oyuncu olmayı başarıyor.

34. bölümde Somer, Mustafa’nın Türkan’a söylediklerinden sonra adeta çılgına döner! Mustafa Somer’den iyi bir dayak yer. Diğer taraftan Sevilay’ın Özer ile olan ilişkisini ayan beyan gören Rüçhan, Sevilay ile iş yapmaması için Türkan’ı sıkıştırır. Öte yandan Dönüş’ün ne yapacağını öğrenen Sadık ve Nesrin duyduklarına inanamaz.