Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı dizisinde dramın sosu arttı, izleyici desteği reytingleri patlattı!

Yürek Çıkmazı dizisinde dramın sosu arttı, izleyici desteği reytingleri patlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Yürek Çıkmazı dizisinin 9. bölümünün ardından ortaya çıkan reyting patlaması herkesi dikkatini çekti. İrem Helvacıoğlu ile Alp Navruz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi için beklentiler daha iyi reytingler alması yönünde oldu. Ancak ilk 8 bölümlük performansa bakıldığı zaman dizi kabul edilebilir sınırlarda reytingler elde etse de bir sıçrama yapamamıştı.

Yürek Çıkmazı dizisinde dramın her geçen hafta daha da artmasının bir sonucu olarak izleyici ilgisinin de 9. bölüm itibari ile patlama yaptığı gözlemleniyor. Dizinin yayınlandığı 3 Ocak Salı akşamı rakip kanallarda sadece Üç Kız Kardeş’in yeni bölümünün olduğunu da hatırlatalım.

İyi bir fırsat yakalayan ve bunu yeni izleyicileri kendisine çekerek başarıya dönüştüren Yürek Çıkmazı dizisi için 2023 yılının artık daha olumlu geçmesi yönünde bir beklenti oluştu.

Yürek Çıkmazı dizisinde dramın sosu arttı, izleyici desteği reytingleri patlattı! 7

Dizinin 3 Ocak’ta ekrana gelen 9. bölümü tüm kişiler kategorisinde beşincilik elde ederken, AB ve ABC1’de ise dördüncü sıraya yerleşti. Oysa ki geçen hafta yayınlanan 4. bölümün reyting sonuçları tüm izleyici gruplarında düşük kalmıştı.

Geçen hafta sadece ABC1 kategorisinde ortalamanın üzerinde reytingler alan dizi, tüm kişiler ve AB gruplarında ise ortalamanın altında reytinglerle yetindi. Geçen hafta tüm kişiler kategorisinde 11. olan dizi, bu hafta 5. sırayı elde ederek müthiş bir sıçrama yaptı.

Yine geçen hafta AB’de sekizinci olan dizi, bu haftayı 4. tamamladı. Geçen hafta ABC1’de 7. olabilen Yürek Çıkmazı’nın bu hafta yine 4. sırayı elde etmesi önemli bir başarı olarak hanesine yazıldı.

Bu gelişmeler de gösteriyor ki, uygun bir ortam oluştuğu zaman farklı dizileri izleyenler de Yürek Çıkmazı’na kayabiliyor. 2023 yılında TRT1 dizisinin bu zamana kadar sergilediği performansın üzerinde reytingler elde etmesi ihtimali de daha kuvvetlendi.