Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi duygusallıkta zirve yaptı, reytingleri görenlerin gözleri kamaştı!

Üç Kız Kardeş dizisi duygusallıkta zirve yaptı, reytingleri görenlerin gözleri kamaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok dizinin yayınlandığı bir ortamda Üç Kız Kardeş’in iyi bir hikaye ortaya koyması ve bunun sonuçlarını reyting tablosunda alması bir başarı hikayesi olarak gözüküyor. İclal Aydın’ın aynı isimli kitabından uyarlanan ve hem hikaye hem de oyunculuk performansları ile göz dolduran Üç Kız Kardeş dizisinde her şey yolunda gidiyor.

2022 yılının Şubat ayında başladıktan sonra çok iyi bir ilk sezon geçiren Üç Kız Kardeş, salı rekabetinde ikinci sezonunda da yine etkili bir proje olmayı sürdürüyor. Dizide izleyicileri duygusal olarak etkileyen o kadar çok sahne var ki, ekran başından kalkamayan izleyiciler her yeni bölümü de büyük bir heyecanla bekliyor.

İzleyenleri etkisi altına alan duygusal sahneler, sosyal medyada yapılan paylaşımlarla da dizi hayranlarının sadakatini fazlasıyla artırması bakımından önemli görünüyor.

Dizinin son bölümünde Mine’nin Korman konağına dönmesinin ardından Türkan’a hazırladığı çirkin tuzağın sonunda Türkan yere yığıldı. Çaresiz anlarında önce eşi Somer’i ardından babasını ve son olarak annesini telefonla arayan Türkan’ın telefonları cevapsız kaldı. Acılar içinde yerde kaderini yaşayan Türkan’ın durumu izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Üç Kız Kardeş dizisi duygusallıkta zirve yaptı, reytingleri görenlerin gözleri kamaştı! 7

İşte bu duygusallık reytinglere de yansıdı ve dizi yine ortalamanın çok üzerinde oranlar elde ederek, sezonun en başarılı yapımlarından birisi olduğunu kanıtlayan iyi reytingler elde etti. 26. bölümüyle tüm kişilerde ikincilik elde eden dizi, AB grubunda beşinci ve ABC1’de ise üçüncü sırada yer aldı. Dizinin her hafta ortalamanın bir hayli üzerinde oranlarla iyi dereceler elde etmesi hikayenin çok etkili şekilde sürdüğünü ve izleyici sadakatinin de yüksek olduğunu kanıtlıyor.

Bu başarı tablosunun önümüzdeki bölümlerde de devam etmesi bekleniyor. Özellikle 22 Kasım Salı akşamı ekrana gelecek olan 27. yeni bölüm yine çok duygusal anlar yaşatacak.

Dizinin ardından yayınlanan yeni bölüm tanıtımı ise büyük merak uyandırdı. Bebeğini kaybeden Türkan zor anlar yaşıyor. Somer’in elinden ağlamaktan başka bir şey gelmiyor. Diğer taraftan tüm oklar Mine’ye dönüyor. Yaşananlarda Mine’nin parmağı olduğunu öğrenen Rüçhan’ın tepkisi ağır oluyor. Rüçhan ve Türkan, Mine’yi katil ilan ediyor! Dizinin yeni bölümde neler olacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi her salı akşamı Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmayı sürdürüyor.