Ana sayfa Sosyal Medya Evliliği kısa süren Merve Boluğur eşine bakın nasıl veda etti!..

Evliliği kısa süren Merve Boluğur eşine bakın nasıl veda etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  2 Ekim tarihinde evlenen oyuncu Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın’ın mutluluğu kısa sürdü.

Son yıllarda ekranlardan uzak olan ve özel hayatı ile gündemden düşmeyen oyuncu Merve Boluğur, yaklaşık dört aydır büyük aşk yaşadığı DJ Mert Aydın ile Fuat Paşa Yalı’sında düzenlenen görkemli bir düğünle evlenmişti.

Düğününün her anını sosyal medya hesabından paylaşan Merve Boluğur evlendikten sonra da sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam etti. Eşi ve eşinin ailesiyle samimi pozlarını sık sık instagram hesabından yayınlayan oyuncuya nazar değdi.

Kısa bir süre önce, haklarında ayrılık dedikoduları çıkan ünlü çiftten Mert Aydın boşanmak için mahkemeye başvurdu. Merve Boluğur ise konuyla ilgili ilk açıklamayı sosyal medya hesabından yaparak, eşine aşağıdaki paylaşımla veda etti.

Ünlü oyuncu, instagram hesabının story kısmından yaptığı açıklamada; “Olmadı teşekkürler. Hayat bu. Mert’e de mutluluklar. Güzel günlerimiz için teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Bugüne kadar aralarında, Küçük Sırlar, Acemi Cadı ve Muhteşem Yüzyıl’ın da bulunduğu yapımlarda rol alan oyuncu bir süredir ekranlardan uzak. Geçtiğimiz aylarda müzik çalışmalarına başlayan ve bir single albüm çıkaran Merve Boluğur,  sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor.

Oyuncunun, ayrılmak üzere olduğu eşi Mert Aydın’a sosyal medya üzerinden veda etmesi de hayranları için sürpriz olmadı. Magazin basınında babasının evine döndüğü yönünde haberler yer alan Merve Boluğur, sosyal medyadaki iddialı paylaşımlarını sürdürüyor.