Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi önce reytinglerde şahlandı, şimdi de büyük hedefe yol alıyor!

Üç Kız Kardeş dizisi önce reytinglerde şahlandı, şimdi de büyük hedefe yol alıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan ve Salı akşamları izleyicilerle buluşan Üç Kız Kardeş isimli dizinin yeni bölümleri büyük bir merakla beklenirken, hikayeyi seven milyonlarca izleyici, reytinglerin patlama yapmasını sağladı.

Sosyal medyada da geniş bir etkileşim oluşturan dizinin hayranları, hikayenin gidişatından memnun ve yeni bölümler için de bir hayli meraklı bekleyiş var. İclal Aydın’ın aynı isimli romanında uyarlanan dizi, Kanal D’nin beklentilerini karşılamaya başladı. 6’lı reytinglere ulaşarak tüm kişiler kategorisinde iyi sonuçlar alabilen yapımların arasına katılan Üç Kız Kardeş’in daha da iyi sonuçlar alması bekleniyor.

İlk 3 bölümde elde edilen bu başarının ardından yeni hedef belirlendi. Bu yeni hedef yurt dışı satışlarını hızlandırmak. Özgü Kaya, Melisa Berberoğlu, Almila Ada ve Berker Güven gibi genç yeteneklerin öne çıktığı dizide, Reha Özcan ve İclal Aydın da tecrübeli isimler olarak başrolün hakkını veriyor.

Hem etkili hikaye hem de başarılı oyunculuk performansları dizinin yurt dışında da ilgi görmesini sağladı. Kanal D’nin dram yapımlarının çok satıldığı Latin Amerika pazarından bir hayli ümitli olduğunu belirtelim. Nisan ayında düzenlenecek olan MIPTV fuarında alıcılarla buluşacak olan Üç Kız Kardeş dizisine yoğun bir ilgi gösterilmesi bekleniyor.

Kanal D ekranında 4. yeni bölümü 15 Şubat Salı akşamı yayınlanacak olan Üç Kız Kardeş, kadına şiddet konusunda eleştiriler de almaya başladı. Yeni bölümlerde bu eleştirilerin artma ihtimali de bulunuyor.