Ana sayfa Sosyal Medya Erkenci Kuş ruhu ölmedi, dizinin yurt dışı başarılarına yenileri eklendi!

Erkenci Kuş ruhu ölmedi, dizinin yurt dışı başarılarına yenileri eklendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisi, Türk yapımları arasında çok özel bir yere sahip. Demet Özdemir ile Can Yaman’ın dünya çapında popüler olmasını sağlayan dizinin eğlenceli hikayesi, izleyen herkesi kendisine çekiyor.

Türkiye’de milyonları etkileyin ama üzerinden de bir hayli zaman geçen Erkeni Kuş’un başarılarının ise devam ettiğine şahitlik ediyoruz. Hem Demet Özdemir hem de Can Yaman, o dönemi çoktan geride bıraktı ve ortaya koydukları son projelerle çok farklı yönlere savruldu… Ancak onların hayranları hala Erkenci Kuş ruhunu içlerinde yaşıyor.

Erkenci Kuş dizisinin yurt dışı başarılarına bir yenisi Arjantin’de eklendi. Şubat ayında Arjantin’de izleyicilerle buluşan dizi Telefe isimli ülkenin önemli kanallarında birisinde yayınlanıyor.

Arjantin’de Sonar Contigo ismi ile gündem olan Erkenci Kuş, adeta reytinglere damgasını vurdu. Sosyal medyada da büyük ilgi gören dizinin, yüzde 57 gibi çok önemli bir pay ile reytinglerin birincisi olması herkesi şaşırttı.

Sosyal medyada da sık sık gündem olan Erkenci Kuş’un Arjantin’deki takipçiler tarafından da öne çıkartılması, önemli bir gelişme olarak yorumlanıyor. Sık sık ülke gündemine gelen ve sosyal medya platformlarında da Arjantinli izleyicilerin paylaşımları ile öne çıkan dizi, Türkiye’nin tanıtımına da büyük katkı yapıyor.

Dizinin yurt dışı başarılarına yenileri eklenirken, Demet Özdemir ile Can Yaman ikilisinin popülerliği de Latin Amerika’da hızla artmayı sürdürüyor.