Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi reytinglerde Destan dizisinin elinden birinciliği aldı!

Üç Kız Kardeş dizisi reytinglerde Destan dizisinin elinden birinciliği aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları artık yeni bir gerçeği kabul etmek gerekiyor, Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisi ilk birinciliğini elde etmekle kalmadı, reytingleri bir kez daha patlama yaptı.

İclal Aydın’ın çok okunan aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinin dördüncü bölümü 15 Mart Salı akşamı izleyicilerle buluştu. Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi izleyicileri kendine hayran bıraktı…

İclal Aydın’ın ilk başta dizi senaryosu olarak düşündüğü ama sonrasında roman yapmaya karar verdiği Üç Kız Kardeş kitabı, artık çok etkili bir diziye dönüştü… Kanal D’nin Yargı’dan sonra bu sezon çok iyi çıkış yapan dizisi Üç Kız Kardeş, 4. bölümüyle birlikte ilk birinciliğini de elde etti.

Salı rekabetinde atv’nin Destan dizisi muhteşem prodüksiyonu ve çok güçlü oyuncu kadrosuyla bu sezonun başından bu yana tüm kişiler kategorisinde birincilikler elde etti. Ancak Destan dizisinin bu üstünlüğü 15 Mart akşamı kırıldı. Reytingleri geçen hafta sıçrama yapan Üç Kız Kardeş dizisi, bu hafta yine güçlü bir çıkış yaparak tüm kişiler kategorisinin birincisi oldu.

Üç Kız Kardeş dizisi reytinglerde Destan dizisinin elinden birinciliği aldı! 7

7’li oranlara hem tüm kişiler hem de ABC1 kategorilerinde çıkan dizi, böylelikle atv’nin Destan dizisinin önüne geçti. AB’de günü üçüncü bitiren, ABC1’de ise ikincilik elde eden Kanal D dizisinin bu yüksek temposunu gelecek haftalarda devam ettirmesi bekleniyor.

Destan dizisi ise tüm kişiler kategorisinde iyi reytingler almasına rağmen rakibinin biraz gerisinde kalarak ikincilik elde etti. Dizinin AB grubuna günü dokuzuncu bitirmesi ve ABC1’de ise altıncılık elde etmesi ise bir düşüş yaşandığını gösteriyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin 22 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan 5. bölümü yine çok etkili ve duygusal sahnelerle dolu olacak. İşte dizinin yeni bölümünden ilk fragman: