Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan için yeni dizi aynı zamanda yeni ve büyük bir sınav!

Hafsanur Sancaktutan için yeni dizi aynı zamanda yeni ve büyük bir sınav!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan, hızlı kariyer yükselişi yaşayan oyunculardan birisi oldu. 2000 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, henüz genç yaşına rağmen yetenekleri ile başrollere adını yazdırmayı başardı.

2018 yılında Gülperi dizisini izleyenler Fidan karakterini canlandıran genç oyuncudaki ışığı görmüştü. Bu karakter ile dizi dünyasında dikkatleri üzerine çeken o genç kız Hafsanur Sancaktutan’dan başkası değildi. Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in başrolünde yer aldığı dizi güçlü bir dram yapımıydı.

Gaziantep’te çekimleri yapılan dizi ile oyunculuk mesleğine ilk adımlarını atan Hafsanur Sancaktutan, 2019 yılında ise başrole adını yazdırdığı Aşk Ağlatır isimli dizide yer aldı. Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan’ın öne çıktığı bu proje çok uzun süreli olmasa bile, iki genç oyuncuya önemli kapılar açtı.

Hafsanur Sancaktutan 2021 yılında ise bu sefer Son Yaz isimli dizinin başrol kadın oyuncularından birisi olmayı başardı. Dizi 26 bölüm sürdü ve oyuncu yeteneklerini bir kez daha sergileyerek, gönülleri kazanmayı başardı.

Hafsanur Sancaktutan için yeni dizi aynı zamanda yeni ve büyük bir sınav! 7

Kısa sürede hızlı bir kariyer çıkışı yapan oyuncu, 3 dizisinde de hep dram rollerinde bulundu. Gözyaşı dökme, şiddet sahneleri ve mutsuzluklar ile anılan karakterlerin ardından ise şimdi Hafsanur Sancaktutan’ın önünde çok farklı bir rol var.

Dünyayla Benim Aramda isimli romantik komedi dizisi genç oyuncu adına çok farklı bir proje olacak. Bugüne kadar ekranda ağlayan, ağlatan karakter ile gündem olan oyuncu, şimdi gülümsetmeye geliyor.

Demet Özdemir’in canlandıracağı İlkin karakterinin en yakın arkadaşını oynayacak olan Hafsanur Sancaktutan, romantik komedi performansı ile yeni bir sınav verecek. İlkin ile arkadaşının arasında kalacak olan Tolga karakterinde ise Buğra Gülsoy’u izleyeceksiniz.

İlkin’in sevgilisi Tolga’ya güven testi yapması ile başlayacak hikayede, Tolga, iki kadın arasında kalacak. Bir yanda Demet Özdemir, diğer yanda Hafsanur Sancaktutan. İki kadın oyuncunun canlandıracağı karakterlerin ortasında kalacak isim ise Buğra Gülsoy.

Kadro sağlam, hikaye hoş ve Dünyayla Benim Aramda dizisi Disney Plus’ın yerli projeleri arasında en çok merak edilenlerden birisi oldu.