Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinde başrollerden rol çalan birisi var!

Üç Kız Kardeş dizisinde başrollerden rol çalan birisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Üç Kız Kardeş dizisinin 28. yeni bölümü merak ve heyecan içinde geçti.. Dizide Mine ile Türkan arasındaki çatışma alevlendi. Somer’in Mine’ye karşı sert tavrı dikkat çekti ve tüm bu sahnelerde yıldızı parlayan bir isim vardı.

Türkan karakterinde Özgü Kaya ve Somer olarak izlediğimiz Berker Güven, zaten başroldeler ve hakkını da veriyorlar. Dizinin bu zamana kadar başarılı reytingler alarak yoluna devam etmesinde de iki genç oyuncunun hem güçlü uyumu hem de etkili oyunculuk performanslarının çok faydası var.

Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesinde Mine karakterini canlandıran Nazlı Senem Ünal da son dönemde fazlasıyla öne çıktı. Birçok izleyici Mine karakterinin yaptıklarına sinir oldu ve onun tüm bunların hesabını vermesi gerektiğine inanıyor. Tabii ki bu bir dizi ve bu tür bir ruh haline girmiş izleyicinin oluşması demek, Nazlı Senem Ünal’ın oyunculuk yeteneklerinin de başarısıyla gerçekleşmiş oldu.

Üç Kız Kardeş dizisinde başrollerden rol çalan birisi var! 7

Nazlı Senem Ünal, Üç Kız Kardeş dizisinde başrollerden rol çalan ve adını kendi kendine başrol yazdıran bir isim olarak öne çıkıyor. 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu, 2019 yılından bu yana setlerde bulunuyor. Yani 4 yıllık bir kariyeri olan Ünal için geldiği noktanın gayet büyük bir başarı olduğunu söylemek lazım.

Çok Güzel Hareketler Bunlar ikinci kuşağından birisi olan ve skeçlerdeki performansı ile dikkat çeken oyuncu, daha sonra Menajerimi Ara dizisindeki Jülide karakteriyle ilgi görmüştü. Saklı dizisinde de Minee olarak izlediğimiz Nazlı Senem Ünal için Üç Kız Kardeş projesi, kariyer zıplaması yapmasını sağladı.

Genç oyuncunun başrolde adı yazmasa bile, oyunculuk performansı ile başrollerden rol çalan birisi konumuna geldiği ortada.

Üç Kız Kardeş’in hikayesinde Mine’nin artık ne kadar yeri olur bilinmez ama, Nazlı Senem Ünal’ın şimdiye kadar sergilediği performans ile büyük kazanımlar elde ettiği net.