Ana sayfa Sosyal Medya Yürek Çıkmazı dizisinin iki oyuncusu var ki sette görüşemeyince birbirini özlüyorlar!..

Yürek Çıkmazı dizisinin iki oyuncusu var ki sette görüşemeyince birbirini özlüyorlar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT1’in yeni dizisi Yürek Çıkmazı, hikayesi ve oyunculuk performansları ile kısa sürede izleyicinin beğenisini kazanan bir yapım oldu.

Salı akşamları yayınlanan dizide, İrem Helvacıoğlu ile Alp Navruz’a usta oyuncular Ayça Bingöl ve Mesut Akusta eşlik ediyor.

Ailenin ne kadar önemli olduğunu hatırlatan Yürek Çıkmazı, bir babanın ailesini nasıl mahvedebileceğini gözler önüne sermesi bakımından da ibret alınacak bir hikayeye sahip.

Dram türündeki dizi setinden de zaman zaman oyuncular sosyal medya paylaşımlarında bulunarak etkileşimi artırıyorlar. Dizi oyuncularından İrem Helvacıoğlu ve Dilara Aksüyek sosyal medyada oldukça aktif isimlerden.

Yürek Çıkmazı dizisinin iki oyuncusu var ki sette görüşemeyince birbirini özlüyorlar!.. 7

Geçtiğimiz yıl ATV’de yayınlanan Baş Belası adlı dizide de birlikte rol alan iki güzel oyuncu set dışında da iyi anlaşıyor. Setten sık sık paylaşımlarda bulunan ikilii bazen çekimlerde görüşemedikleri zaman birbirlerini özlediklerini ifade eden paylaşımlarıyla da dizi izleyicisinden tam not alıyorlar.

Müziklerinden tutun da oyunculuk performanslarına ve sahnelerin çekim açılarına kadar Yürek Çıkmazı dizisi yeni sezonun en çok emek verilen ve başarılı olmayı da hak eden yapımlarından birisi olarak öne çıkıyor.

Sosyal medyada da izleyiciler dizide bölümler ilerledikçe hikayenin  daha da güzel olmaya başladığını ifade eden yorumlarda bulunuyorlar.