Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisinde de doğruyu söyleyen tokadı yiyor!

Üç Kız Kardeş dizisinde de doğruyu söyleyen tokadı yiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Üç Kız Kardeş dizisinin salı akşamı 25. yeni bölümü yayınlanacak. Özgü Kaya ile Berker Güven ikilisinin öne çıktığı hikayenin yeni bölümünde, Melisa Berberoğlu’nun canlandırdığı Derya karakterinin, ablası Türkan’a söylediği sözler ve sonrasında yediği tokat anları çok heyecanlı olacak.

Ailenin küçük kızı olmasına rağmen, gerçekleri daima insanların yüzüne çarpması ile bilinen Derya, bu sefer de ailesini bir arada tutmak istediğini söyleyen ablasına gerçek görüntünün çok farklı olduğunu anlatıyor. Derya’nın sözleri, Türkan’ı kızdırıyor ve ablasından kardeşine bir tokat geliyor.

Üç Kız Kardeş dizisinde de doğruyu söyleyen tokadı yiyor! 7

Derya diyor ki: “Sen hangi yuvadan bahsediyorsun. Asistanı ile kırıştıran kocan, onların çocuğuna bakan saf, gurursuz karısı. Bir de sen doğuracaksın şimdi süper aile olursunuz.”

Melisa Berberoğlu, dizideki performansı ile bir yıldız adayı olarak parlarken, her yeni bölümde daha da iyi bir görüntü çiziyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin 8 Kasım Salı akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde Derya’nın sözleri çok tartışılacak. Tabii ki Türkan’ın tokadı da şimdiden izleyicilerden tepki almaya başladı. Yayınlanan fragmanda yer verilen bu görüntülere izleyicilerin tepkisi de net oldu.

“Derya her zaman doğruyu söylüyor” diye yorum yapan izleyiciler, kimsenin söyleyemediklerini Türkan’ın yüzüne karşı söylemesini övüyor.

Dizinin hayranları Türkan karakterini saflıkla suçlarken, yeni bölümün çok heyecanlı olacağını belirtenler, merakla salı akşamını beklediklerini ifade ediyorlar.

İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizide Kalender ailesi için işler giderek kötüleşiyor.

Dizinin yayınlanan son tanıtımında; gerçekleri öğrenen Sadık, Türkan yüzünden Nesrin’e adeta ateş püskürür. Türkan, Derya’nın söyledikleri karşısında gerçekleri kaldıramaz ve Derya’ya tokat atar. Öte yandan Mine ise Somer’i yakmak için polise yalan ifade verir.

“Üç Kız Kardeş” yeni bölümleri ile her salı akşamı Kanal D’de…