Ana sayfa Dizi Haberleri Müjde Uzman, aradığı gibi rolü buldu, Kızılcık Şerbeti’ne hoş geldi!

Müjde Uzman, aradığı gibi rolü buldu, Kızılcık Şerbeti’ne hoş geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Müjde Uzman, dizilerde nadiren görünen isimlerden birisi ve yeni sezonda Show TV’nin Kızılcık Şerbeti isimli dizisiyle tekrar izleyicilerin karşısına çıktı.

1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, Cuma akşamları yayınlanan dizinin ikinci bölümünden itibaren Alev Arslan isimli karakter ile hikayeye dahil olarak, yeni bir deneyim daha yaşamaya başladı.

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizide Kıvılcım karakterinin kız kardeşi Alev olarak izlemekte olduğumuz oyuncu, bir organizasyon firması sahibi olarak ekranda yerini aldı.

Müjde Uzman, aradığı gibi rolü buldu, Kızılcık Şerbeti'ne hoş geldi! 7

Müjde Uzman’ın yeni karakteri Alev, neşeli, eğlenceli ve esprili birisi. Geçtiğimiz Cuma günü hikayede yer alan oyuncu, perfromansıyla da dizide beğeni topladı ve hayranları tarafından övgülerde bulunuldu.

Kıvılcım’ın tam tersi bir karaktere sahip olan Alev, yeni yeğeni Doğa’nın evliliği ile ilgili sürpriz bir adım atarak da hikayeye dikkat çekici bir giriş yaptı.

2009 yılından bu yana setlerde yer almakta olan oyuncu, daha önce birbirinden farklı dizilerde izleyici ile buluşmuştu. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Armin Hatun olan Müjde Uzman, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ise Nazlı olarak akıllarda kaldı.

Kiralık Aşk dizisinin Seda’sı olarak izlediğimiz oyuncu, Savaşçı dizisinde ise Pilot üsteğmen Funda Turaç karakterini canlandırmıştı.

Müjde Uzman sosyal medyada da hayranlarında birçok olumlu yorum aldı ve Kızılcık Şerbeti dizisine gelişi hoş karşılandı.