Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisinde işte herkesin beklediği o sahne!

Üç Kız Kardeş dizisinde işte herkesin beklediği o sahne!

tarafından ker_def

Kanal D’nin çok iyi başlayan ve hikayesi ile de milyonları etkileyen dizisi Üç Kız Kardeş, aynı zamanda yurt dışında da ilgi görmeye başladı. Yabancı dizi hayranlarının sosyal platformlar üzerinde yaptıkları etkileşime bakılır ise dizinin yakın zaman içinde büyük bir yurt dışı başarısı sergilemesi şaşırtıcı olmayacaktır.

Özellikle de İspanya ve Latin Amerika ülkelerinde Üç Kız Kardeş dizisinin çok beğenileceğine yönelik bir ön kabul bulunuyor… Dizinin ilk 5 bölümü çok iyi reytingler elde etti ve bu şekilde devam edeceği de artık net bir şekilde anlaşılıyor. Aynı isimli çok satan romanın yazarı İclal Aydın’ın da Nesrin karakteri ile başrolde yer alması büyük bir kazanım. İclal Aydın’ın da senaryodaki yönlendirmeleri ile dizinin heyecanlı temposunun pek de düşmeyeceği tahmin ediliyor.

Üç Kız Kardeş dizisinde işte herkesin beklediği o sahne! 7

Üç Kız Kardeş dizisinde altıncı yeni bölüm heyecanı yaşayan dizi hayranları, özellikle bir sahneyi çok merak ediyor. Özgü Kaya’nın canlandırdığı Türkan ile, Nazlı Senem Ünal’ın canlandırdığı Mine karakterlerinin karşılaşması çok ilginç olacak.

Somer’in Türkan ile evlenmesinin altında yatan neden de anlaşıldı. Annesi Rüçhan ile pazarlık yapan Somer, evlilik karşılığında sevgilisi Mine’nin yatırımlarını kurtaracak parayı buldu. Türkan ise tüm bu olaylardan habersiz, hayatını mahveden Somer’i kendisine aşık etmeye çalışırken, aynı zamanda Mine’nin kötü niyetinin farkında olmadan, saflık sergileyecek. Dizi hayranları en çok da bu iki kadın karakterinin sahnelerini merak ediyor. Altıncı bölümde önemli anlara şahitlik edeceksiniz.

Türkan’a yakın davranan Mine kurnazlık yaparak, iyi niyetli bir arkadaş gibi görünüyor. İşte bu noktada da Türkan, Somer ile aralarında yaşanan sorunları onunla paylaşacak. Türkan’ın boşanma niyetinin olmadığını öğrenen Mine, Somer’e karşı daha büyük bir kıskançlık içine girecek.

Rüçhan için de hamile olduğunu öğrendiği Mine artık büyük bir tehlike olarak görünüyor. Somer ile Mine’nin birbirinden ayrılması için Rüçhan’ın atacağı adımlar hikayenin gerilimini çok artıracak.

Üç Kız Kardeş dizisinin heyecanlı hikayesi ile 29 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan altıncı bölüm yine izleyicileri ekran başına toplayacak.