Ana sayfa Dizi Haberleri Bu bakışı tanıdık! Büyük aşklar büyük kavgalarla başlar! Hazal Subaşı ile Deniz Can Aktaş yeni dizi çifti!

Bu bakışı tanıdık! Büyük aşklar büyük kavgalarla başlar! Hazal Subaşı ile Deniz Can Aktaş yeni dizi çifti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranındaki dizi çiftlerine bir yenisi daha ekleniyor… 8 Nisan Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Kasaba Doktoru dizisinin hikayesiyle ilgili sızan bilgilere göre, Hazal Subaşı ile Deniz Can Aktaş’ın canlandırdıkları karakterlerin büyük aşkına tanıklık edeceksiniz… Ekranda Ömer ve Leyla olarak izleyeceğimiz ikili, daha şimdiden hayranları tarafından uyum konusunda geçer not aldı…

Fragmanları yayınlanan ve Leyla karakterinin biraz heyecanlı ve beceri noktasında çekingen olan Ömer’e kızdığı ve öfkelendiği anlar dikkatleri çekti. Diziden paylaşılan fotoğraflarda da kızgın Leyla’nın Ömer’i suçlayan bakışlarını ve sert tavırlarını hemen fark edebilirisiniz. “Büyük aşklar, büyük kavgalarla başlar” sözünü hatırlatan bu sahneleri önümüzdeki hafta TRT1 ekranında izlemeye başlayacaksınız.

Bu bakışı tanıdık! Büyük aşklar büyük kavgalarla başlar! Hazal Subaşı ile Deniz Can Aktaş yeni dizi çifti! 9

Deniz Can Aktaş, geçen sezon yer aldığı Menajerimi Ara dizisi ile büyük çıkış yakaladı. Partneri Ahsen Eroğlu ile olan iyi uyumu dikkat çeken Aktaş, şimdi de Hazal Subaşı ile aynı seti paylaşacak. Çukur dizisindeki Nehir karakteri ile gönülleri bir kez daha kazanan Hazal Subaşı, Leyla karakterinde yine hayranlarını etkileyecek.

Daha şimdiden sosyal medyada Leyla ile Ömer için etiketler açılmaya ve yeni favori dizi çifti olarak konuşulmaya başlandı. Bu iki karakterin dizinin aşk ve romantizm tarafını tamamlaması bekleniyor.

Bu bakışı tanıdık! Büyük aşklar büyük kavgalarla başlar! Hazal Subaşı ile Deniz Can Aktaş yeni dizi çifti! 10

Güney Kore dizisi Dr.Romantic’ten uyarlanan Kasaba Doktoru dizisinde başrolde Ozan Akbaba bulunuyor. Kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Kemal karakteri oyuncuya çok yakışacak. Diziden paylaşılan görüntülerde Kemal karakteri çok sert ama aynı zamanda da öğretici birisi. Yani çevresindeki eğitme konusunda birbirinden ilginç yöntemler kullanan bir cerrah göreceksiniz.

Bu bakışı tanıdık! Büyük aşklar büyük kavgalarla başlar! Hazal Subaşı ile Deniz Can Aktaş yeni dizi çifti! 11

Ozan Akbaba’nın bu rol için seçilmiş olması da oyuncunun kariyerinde ilginç bir döneme denk geldi. 6 sezon boyunca adam öldürme uzmanı olan İlyas Çakırbeyli karakterinden sonra, şimdi insan kurtarma uzmanı Kemal karakterine dönüşmek, ünlü oyuncu adına ilginç bir deneyim olacak.