Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisinde kaos başladı, reytingler yine etkilenecek!

Üç Kız Kardeş dizisinde kaos başladı, reytingler yine etkilenecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi büyük başarı elde eden bir yapım oldu. İlk 5 bölümü yayınlanan dizi, salı akşamları reytinglerde ilk sırayı elde ederek önemli bir çıkışa imzasını attı. Destan dizisinin de gerilemesine neden olan Üç Kız Kardeş’in bu güçlü çıkışının altında, hikayenin çok sağlam olması yatıyor.

Önce dizi senaryosu olarak hazırladığı hikayeyi daha sonra Üç Kız Kardeş ismiyle roman olarak yayımlayan İclal Aydın, yıllar sonra dizi hayalini de gerçekleştirmiş oldu. Romandan uyarlanan dizinin iyi bir hikaye akışına sahip olması, İclal Aydın’ın da senaryo grubuna verdiği destek ile açıklanabilir… Dizinin altıncı bölümü 29 Mart Salı akşamı yayınlanacak ve önemli kırılmalara şahitlik edeceksiniz.

Nesrin ile Sadık arasındaki bu kırılmanın dizinin ilerleyen bölümlerine yönelik merakı da bir hayli artıracaktır. Dönüş karakterinin üvey evlat olduğu sırrını saklamak durumunda olan Nesrin’in çabaları da dikkat çekiyor.

Üç Kız Kardeş dizisinde kaos başladı, reytingler yine etkilenecek! 7

Sadık ve Nesrin arasında yaşanan sıkıntılar, aile içinde bir kaosu da beraberinde getirecek. Nesrin ve Sadık arasında sır saklama yüzünden ipler gerilirken bir taraftan da Dönüş ve Derya arasında sorunlar öne çıkıyor. Aile içerisindeki bu kaos, dizinin izleyicilerini de duygudan duyguya sürükleyecek.

Hikayede ayrıca Somer ile Türkan ilişkisinde de Mine’nin etkisi artarak sürüyor. Türkan, Somer’in ağzından kaçırdığı baba olacağı gerçeğinin ardından ne yapacak? Ayrıca Mine’nin eski eşi geliyor ve Somer, Mine’nin onunla görüşmesini istemiyor. Üç Kız Kardeş dizisinin akıcı hikayesi izleyicilerin merakını artırırken, Kanal D ise iyi gelen reytinglerden çok memmun.

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle 29 Mart Salı günü saat 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak.