Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisinin finali konuşulurken, iki yeni oyuncu doping etkisi yapacak!

Üç Kuruş dizisinin finali konuşulurken, iki yeni oyuncu doping etkisi yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kuruş isimli Show TV dizisinin tek sezonluk bir yapım olarak planlandığı ortaya çıkmıştı. Ay Yapım imzasını taşıyan dizinin 28. bölümde final yapması yönünde bir beklenti de var… Finalin planlanandan önce gerçekleşmesi ise reytingler nedeniyle gerçekleşir ise buna da şaşırmamak lazım.

Ekin Koç, Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora ve Nursel Köse gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesine yönelik eleştiriler sosyal medyada artarak devam ediyor. Böyle önemli bir kadronun bir araya getirilmesine rağmen, bir Çukur etkisinin yaratılamadığı da hem reytingler hem de eleştirilere bakılarak anlaşılabilir.

Ay Yapım’ın ilk başta diziyi Çukur’un devamı gibi gösterip beklentiyi yüksek tutması dikkat çekmişti. Bu stratejinin daha sonra dizinin aleyhine işlediğine şahit olduk. Üç Kuruş’un son dönemine girilirken, yapılan iki yeni transfer de hikayeye heyecan katacak.

Üç Kuruş dizisinin finali konuşulurken, iki yeni oyuncu doping etkisi yapacak! 8

Çukur’da Cumali olarak izlediğimiz Necip Memili, en son Fox TV ekranında Kanunsuz Topraklar dizinde rol aldı. Ünlü oyuncunun konuk oyuncu olarak Üç Kuruş dizisine katılacağı ortaya çıktı. Bu durum daha önce set ziyareti yapan oyuncunun eski ekip arkadaşları ile birlikte tekrar çalışma fırsatı bulacağı anlamına da geliyor.

Üç Kuruş dizisi hayranları Necip Memili dışında yeni bir isimle daha karşılaşacak. Usta oyuncu Suna Selen hikayeye Kartal karakterinin babaannesi olarak katılacak. Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Kartal’ın zaman atlaması ile değişen hikayesinde babaanne etkisi yakında hissedilecek.

Üç Kuruş dizisinin finali konuşulurken, iki yeni oyuncu doping etkisi yapacak! 9

1939 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Suna Selen, bugüne kadar birçok projede yer aldı. Sinema filmlerinin yanı sıra dizilerde de görmekte olduğumuz usta oyuncu son yıllarda Kadın, Kızım, Saygı, Tozkoparan İskender gibi dizi projelerinde yer almıştı.

Show TV’de şimdiye kadar 18 bölümü yayınlanan dizinin geriye 10 bölümü kaldı. Plana sadık gidilir ise 30 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 28. bölüm ile birlikte Üç Kuruş dizisinin ekran ömrünü tamamlaması bekleniyor.