Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisinde senarist çıldırdı, bombaları üst üste patlatıyor!

Üç Kız Kardeş dizisinde senarist çıldırdı, bombaları üst üste patlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Üç Kız Kardeş dizisinin heyecanlı hikayesi, izleyicileri kendisine çekiyor. Salı rekabetinde birincilikler alarak ilerleyen dizi, çok beğenildi. İclal Aydın’ın aynı isimli çok satan romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş’in muhteşem çıkışı, hikayenin de çok güçlü olmasından kaynaklanıyor.

Ayvalık’ta çekimlerine devam edilen dizinin ilk 6 bölümünün elde ettiği başarının ardından yedinci yeni bölümün de çok heyecanlı olacağı, yayınlanan fragmanlarla anlaşılıyor. Mine ile Somer arasında yaşanan çatlak ve Somer’in ondan vazgeçmesi herkesin beklediği bir gelişmeydi. Ayrıca Somer, Türkan’a aşık olmaya başladı ve bu da hikayenin gelecek bölümlerinin izleyicileri daha da çok kendisine çekeceğini anlatıyor.

Dönüş’ün üvey evlat olma durumunun da hikayede güçlü şekilde yer almaya başlamasının yanı sıra, Mine’nin Somer’den alacağı intikamın da sert olacağını 7. bölüm fragmanında görebilirsiniz.

Somer gittikçe Türkan’a ısınmaya başlamıştır. Mine’ye de kızgın olduğundan dolayı ondan ayrılmak istediğini ve Türkan’a bulaşmaması gerektiğini söyler. Mine’nin ise bambaşka bir planı vardır. İşte Mine’nin bu planlarının detayı ortaya çıkacak. Mine’nin çocuğuna yeni bir baba mı bulduğu yoksa Somer’i geri kazanmak için bir oyun mu çevirdiği konusu 7. bölümde netleşecek.

5 Nisan Salı akşamı yayınlanacak olan Üç Kız Kardeş dizisinde bombalar üst üste patlayacak, kimsenin beklemediği birbirinden önemli olaylar yaşanacak. İşte dizinin etkileyici yeni bölümünden yeni fragman: