Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’in içinde meğer Ceylin varmış!

Pınar Deniz’in içinde meğer Ceylin varmış!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vatanım Sensin dizisinden sonra kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Pınar Deniz, ardından başrolünde oynadığı Bir Deli Rüzgar dizisi ile hüsran yaşamıştı. Kısa süren dizinin ardından dijital projelerde yer almayı tercih etmişti oyuncu.

İnsanlar İkiye Ayrılır ve Aşk 101 dizileriyle konuşulan oyuncu, Menajerimi Ara ve Kırmızı Oda dizilerinde ise konuk oyuncu olarak ekranda yer almıştı. Pınar Deniz, Yargı dizisindeki rolüyle ise şimdilerde ekranın en çok konuşulan isimlerinden birisi haline geldi!

Daha önce Aşk 101’de partnerlikleri çok beğenilen Kaan Urgancıoğlu ile Yargı’da da müthiş bir performans sergiliyor Pınar Deniz. Ceylin karakteriyle o kadar çok sevildi ki bu karakter ile benzer yanları olup olmadığı da hayranlarının en büyük meraklarından.

Aslında oyuncu, yaptığı bazı röportajlarda bu soruya yanıtlar da veriyor. Pınar Deniz’in verdiği yanıtlar, içinde heyecanını tutamayan, gözüpek, haksızlıklar karşısında susamayan, empati duygusu yüksek Ceylin’e olan benzerliğini de ortaya koyuyor.

Kanal D’nin sevilen dizisinde oynadığı Avukat Ceylin ile şu sıralar gündemden düşmeyen oyuncu, pek çok dergiye de kapak oldu ve olmaya devam ediyor. Son olarak L’Officiel Türkiye Dergisi için objektif karşısına geçen ve bir röportaj veren oyuncu, yine dikkatleri üzerine topladı.

Fotoğraflarını instagram sayfasından da yayınlayan Pınar Deniz’e hayranlarından, takipçilerinden övgü dolu sözler gelmeye devam ediyor.

Pınar Deniz'in içinde meğer Ceylin varmış! 8

Pınar Deniz’in dergiye verdiği röportajdaki şu sözleri, oynadığı Ceylin karakterinin kendisini sorgulayan ve öğrenmeye çalışan, kimi zaman heyecanlı tavırlar sergilese de oturup düşündüğünde doğru yolu bulan anlayışlı yanıyla da benzeşiyor aslında.

“Bazen empatiyi yanlış anlayabiliyoruz. Karşı tarafın yardıma ihtiyacı yokken bile onu anladığını zannedip yardım ediyor olmak, el uzattığın kişiye iyi gelmeyebiliyor. Hiç unutmuyorum, bir gün kardeşim ‘Bırak düşeceksem düşeceğim, ben kalkmak istiyorum. Yardımını istemiyorum’ diye isyan edince daha iyi anladım.”

Pınar Deniz'in içinde meğer Ceylin varmış! 9

Ceylin ile benzerliğini ortaya koyan bir başka yanıtında da oyuncu, hayatında bir yerde bir düğüm varsa o düğümü çözmeden yoluna devam edemeyeceğini söylüyor. Ceylin gibi cevap arayan bir soruya sırtını dönüp gidemeyen yanını özetleyen oyuncu, “İlla geriye dönüp bakılacak ve o anın analizi yapılacak” sözleriyle hislerini aktarıyor.

Dizide, önüne çıkan tüm soruları teker teker soran, araştıran, yanıt bulmaya çalışan, gerçek ile bağdaşmayan ve kafasını karıştıran her mantıksız açıklamayı netleştirmek için çırpınan, her olayı analiz eden özelliğiyle Ceylin’den bir parça, Pınar Deniz’in de kişilik özelliklerinde yer alıyor anlaşılan…