Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan, gerçekleri Somer’in yüzüne vurdukça, izleyenlerin yağları eriyor!

Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan, gerçekleri Somer’in yüzüne vurdukça, izleyenlerin yağları eriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının etkili dizilerinden olan Üç Kız Kardeş, şimdiye kadar yayınlanan 23 bölümü ile geniş bir hayran kitlesi tarafından ilgiyle izleniyor. Reytingleri de iyi gelen ve İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizinin hikayesi ağır bir drama doğru ilerliyor.

Ayvalık’ta çekimleri devam eden Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan ile Somer karakterlerinin hayatında neler yaşanacağı merakla beklenirken, 24. yeni bölümde bazı detaylar ortaya çıktı. Türkan, artık Somer’e güvenmediğini ve hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyleyecek.

Türkan, Mine olayından dolayı Somer’i affetmiyor! Öfkesini sözlerine yansıtan Türkan’ın sözleri de birçok izleyicinin heyecanla beklediği sahneler. Türkan, konuştukça dizi için ekran başına geçenler Somer’in düştüğü durumun keyfini yaşayacak.

Türkan, geçmişte Mine ile olan ilişkisini gizleyen Somer’e çok öfkeleniyor. Lafları hiç sakınmıyor. Mine’yi ve kızını eve getirdiği için Somer’i affetmeyen Türkan, artık onun yalanlarını istemiyor.

Somer ise, Mine’nin oyununa geldiğini anlatmak istiyor, fakat Türkan, kararlıdır. Türkan ile Somer arasında yaşanacaklar da Üç Kız Kardeş dizisinin heyecanını fazlasıyla artıracak.

Üç Kız Kardeş 24. yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak. Özgü Kaya ile Berker Güven ikilisinin muhteşem performansı da bir kez daha alkışlanacak!