Ana sayfa Dizi Fragmanları Baba dizisinde Kadir ile Firuze gerilimi!

Baba dizisinde Kadir ile Firuze gerilimi!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Baba’nın yeni bölümünden ikinci tanıtım izleyiciyle buluştu. Kadir’in ailesi için Firuze’yle arasına mesafe koyduğu tanıtımda Firuze öfkeyle tepki gösterince ikili arasında gerilim dolu anlar yaşanıyor. Emin’in, intihar etmeyi düşünen Salih’le olan konuşması izleyenleri derinden etkilerken, “Yetim maaşı varmış ben ölürsem…” sözleri yüreklere dokunuyor.

Selahattin, Muhsin’e yapılan saldırıyı öğrenince tüm Çöpköy’ün Kadir’in fikirleriyle zehirlenmeye başladığını düşünüp önemli bir hamle yapar. Kadir, Firuze ile birlikteyken Selahattin’e yakalanmaktan son anda kurtulunca, çok zor bir karar alır.

Kadir’in dikkatini çekmeye çalışan Firuze, kendisini tehlikeli bir oyunun içinde bulur. Aylar sonra ilk defa Emin’le yüzleşen İlhan, sebep olduğu şeyleri daha yakından görür. Büşra ile bir kez daha konuştuktan sonra başka çaresinin kalmadığını düşünen İlhan, herkesi şaşırtacak bir karar verir.

Çöpköy’ün içinde yeni bir iş kolu yaratan Selahattin, bu işin tehlikeli kısmını yaptırmak için sürpriz bir ismi devreye sokar.

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı ‘Baba’nın senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alırken, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

‘Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!