Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisindeki abartılı görüntü nedeniyle izleyiciler dalgasını geçiyor!

Üç Kız Kardeş dizisindeki abartılı görüntü nedeniyle izleyiciler dalgasını geçiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisi başarılı hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları ile Kanal D’nin en önemli projelerinden birisi olmayı sürdürüyor. İlk sezonunda iyi bir çıkış yapan, ikinci sezonunda da heyecanı artırarak izleyicileri ekran başına çekmeyi başaran Üç Kız Kardeş’in çekimlerine Ayvalık’ta devam ediliyor.

İclal Aydın’ın aynı isimli kitabından uyarlanan ve ağır bir dram hikayesini ortaya koyan Üç Kız Kardeş’in 24. yeni bölümünden bir görüntü dizi hayranlarını fazlasıyla şaşırttı. Nazlı Senem Ünsal’ın başarıyla canlandırdığı Mine karakteri, Somer’in eski sevgilisi ve aynı zamanda da çocuğunun babası…

Balkondan düşen Mine’yi kimin ittiği konusu konuşulurken, bazı dizi hayranlarına göre de intihar etmek istemiş olabilir. Mine, hastanede tedavi görürken, Somer ise polis sorgusunda… Mine’nin başına ne gelecek bilinmez ama hastaneye kaldırılırken ki sahneden çok kısa bir bölümün 24. bölüm fragmanında paylaşılması izleyicilerin dalga konusu oldu.

Üç Kız Kardeş dizisindeki abartılı görüntü nedeniyle izleyiciler dalgasını geçiyor! 8

Mine karakterinin ikinci kattan çim bir alana düşmüş olmasına rağmen, sanki kamyon çarpmış gibi bir görüntüyle abartılı bir şekilde yansıtılması dizi hayranlarının dikkatinden kaçmadı.

Üç Kız Kardeş dizisinin 24. bölüm fragmanını izleyenler bu durumu adeta dalga konusuna çevirdi. Bir izleyici, “Benim anlamadığım Mine’ye tır mı çarptı, yoksa balkondan mı düştü?” diyerek durumla dalgasını geçti.

Birçok kişinin de benzer bir düşüncede olduğunu yorumlardan görebilirsiniz. Mine’nin ikinci kattan çim zemine düşmesinin sanki ağır bir trafik kazası geçirmiş gibi yansıtıldığını düşünenler çok fazla.

Üç Kız Kardeş dizisindeki abartılı görüntü nedeniyle izleyiciler dalgasını geçiyor! 9

Bir başka izleyici ise şu yorumu yaptı: “Mine’nin düştüğü yer toprak çimli zemin, mesafe de taş çatlasın ikinci kat olsun, görende köprüden atlamış sanır.”

Dizinin önceki bölümünde büyük merak uyandıran Mine’nin balkondan düşmesi sonrasında yüzünde bir şey olmadığını belirten izleyiciler, fragmandaki görüntülerin anlamsızlığına işaret etti.

Bu durumu eleştiren, farklı ifadelerle bir anlamda dalgasını geçen bir çok izleyici olduğunu da belirtmek gerekiyor.