Ana sayfa Sosyal Medya Özgü Kaya hayatının en mutlu döneminde olduğunu söyledi!..

Özgü Kaya hayatının en mutlu döneminde olduğunu söyledi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Geçtiğimiz sezondan itibaren  Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş ile ekranlara gelen oyuncu Özgü Kaya Elle Türkiye Dergisi’nin Ekim ayı sayısı için objektif karşısına geçti.

Dergiye çarpıcı açıklamalarda bulunan güzel oyuncu, hayatımın en mutlu döneminde olduğunu söyledi. Güzel oyuncu duygularını şu şekilde özetledi; “Huzur bulduğum bir şehirde, sevdiklerimin yanımda olduğu bir dünyada zevk alarak yaptığım bir işim var. Neyi isteyip neyi istemediğimi çok iyi biliyorum.”

Kendini gün geçtikçe daha iyi keşfettiğinin altını çizen Özgü Kaya, “Hayatımda şu güne kadar güzel insanlar biriktirdim. Her günüme şükrettiğim bir noktadayım. Daha ne olsun…”  açıklamasını yaptı.

Özgü Kaya hayatının en mutlu döneminde olduğunu söyledi!.. 8

Güzel oyuncu, İclal Aydın’ın beğenilen romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinde ‘Türkan’ karakterine hayat veriyor. Rolü ile beğeni toplayan Özgü Kaya, dizideki partneri ‘Somer” karakterini canlandıran Berker Güven’le de güzel bir uyum yakaladı.

Özgü Kaya hayatının en mutlu döneminde olduğunu söyledi!.. 9

Hikayesi ve oyunculukları ile dillerden düşmeyen Üç Kız Kardeş başladığı ilk günden itibaren Türkan ve Somer aşkı heyecanla takip ediliyor.  Yeni sezonda da yine bu ikili popüler isimler olarak dizinin en dikkat çeken hikayesinin kahramanları.