Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinin büyülü dünyasına bir usta oyuncu daha katıldı!

Üç Kız Kardeş dizisinin büyülü dünyasına bir usta oyuncu daha katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları izleyicilerle Kanal D ekranında buluşan Üç Kız Kardeş dizisi başarılı performansıyla göz dolduran bir yapım oldu. Hem hikayesi hem oyuncu kadrosu hem de reytingleri ile sezonun sonlarına doğru etkileyici bir görüntü çizen dizi, güçlü bir izleyici desteğine sahip.

Sosyal medyada çok konuşulan, reytingleri ile birincilikler almaya başlayan Üç Kız Kardeş’in hikayesi aktıkça da izleyicinin heyecanı ve merakı daha da çok artıyor. Süreç Film’in imzasını taşıyan Üç Kız Kardeş, İclal Aydın’ın aynı isimli çok okunan romanından uyarlandı. Her bölümüyle sosyal medyada gündem olan diziye yeni bir usta oyuncu daha katıldı.

Üç Kız Kardeş dizisinin büyülü dünyasına bir usta oyuncu daha katıldı! 7

Dizinin dördüncü bölümünden itibaren Doktor Metin Meriç karakteri ile Murat Parasayar, güçlü oyuncu kadrosunda yer almaya başladı. Çekimlerinin Ayvalık’ta devam ettiği dizinin kadrosunun büyümesi hikayenin de gelişmesini sağlıyor.

Serdar’ın babası olan Doktor Metin, aynı zamanda Sadık ve Nesrin’in çok eski dostudur. Ailenin Dönüş’ü evlat edinme sürecinin tanıdığı da olmuştur. Dönüş’ün gerçek babası Fatih’in geri dönmesi, aileyi ve Doktor Metin’i tehdit ederken yaşanan bu gelişme tüm olayların seyrini değiştirecek.

Doktor Metin karakteri ile Murat Parasayar önümüzdeki bölümlerde daha çok ekranda yer alacak.

Üç Kız Kardeş dizisinin beşinci bölümünde Kalender ailesinin mangal partisinde bir araya geldiği görüntüler de çok konuşuldu.

Özgü Kaya ve Veda Yurtseven’in şarkı söylediği anlarda sosyal medya kullanıcıları tarafından çok beğenildi. Dizinin finalinde Türkan ve Mine arasındaki diyalog bir sonraki bölüme ait merakı iyice arttırdı. Somer’in baba olacağını ağzından kaçırması, Türkan’ın büyük dertlerinin bitmediğini gösteriyor.

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz otururken, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz kaleme alıyor.