Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci’nin yeni dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci’nin yeni dizisinin yayın tarihi belli oldu!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçi’nin paylaştığı, bir denizaltı hikayesinin anlatıldığı Netflix Türkiye’nin yeni dizisi Yakamoz S-245’in yayın tarihi belli oldu. Nisan ayında ABD’de ekrana gelecek içeriklerle ilgili paylaşımda bulunan Netflix, 20 Nisan’da Yakamoz S-245’in yayınlanmaya başlayacağını resmen duyurdu.

Yapcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği aksiyon-macera türündeki dizinin yönetmen koltuğunda Tolga Karaçelik ve Umut Aral var. Senaryoyu Jason George önderliğinde Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak’tan oluşan güçlü bir senarist kadrosuyla kaleme alındı.

Bir denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanan, özgür ruhlu dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman’ın hikayesini konu alan dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı dizinin kadrosunda başta Özge Özpirinçci olmak üzere Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Jerry Hoffman, Güven Murat Akpınar, Ersin Arıcı, Alper Saldıran ve Hakan Salınmış gibi başarılı isimler yer alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci’nin yeni dizisinin yayın tarihi belli oldu! 7

Dizinin konusu kısaca şöyle; Dünyayı vuran bir doğa felaketinin sonucunda, Arman ve bilim ekibinin hayatta kalmak için bir askeri denizaltısına binmesi gerekir. Arman ve ekibi, neler olup bittiğini anlamaya çalışırken bir yandan da bu askeri denizaltının gerçek görevinin ne olduğunu araştırır. Her şeyin sonunda kendini, ekibini ve aslında çok daha fazlasını kurtarma yolunda başarılı olabilecek miydi?

30 Mart’ta izleyiciyle buluşacak Uysallar dizisinin heyecanını yaşayan Netflix Türkiye’den Yakamoz S-245’in yayın tarihi ile henüz resmi bir açıklama ve duyuru gelmedi.