Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinin Nesrin’i İclal Aydın, birçok kadının gerçeklerle yüzleşmesini sağladı!

Üç Kız Kardeş dizisinin Nesrin’i İclal Aydın, birçok kadının gerçeklerle yüzleşmesini sağladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın, 4 yıllık aranın ardından yeniden dizi setlerine dönüş yaptı. İclal Aydın’ın bu güçlü geri dönüşü kendi romanının dizisi versiyonu ile gerçekleşti… Reha Özcan ile partnerlik yapan İclal Aydın, Üç Kız Kardeş romanının bir kahramanı olarak şimdi Kanal D ekranında izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Nesrin karakteriyle izlediğimiz oyuncu, hikaye hakkında bazı ipuçları verdi. Nesrin karakterinin kendi yaşayamadığı hayatı, kızlarının yaşaması için çabalayan bir anne olduğunu belirten İclal Aydın, aslında günümüz dünyasında birçok kadının gerçek ile yüzleşmesini de sağlamış oluyor.

Eskiden kızların annelerinin kaderini yaşadığına inandığını belirten İclal Aydın, şu sözlerle Nesrin karakteri hakkında önemli bir bilgi verdi: “Hikayemizin zaten esas noktası da Nesrin hanım, kendi yaşayamadığı hayatı kızlarının yaşamasını istiyor. Kendisinden daha başarılı olsunlar, kendinden daha güzel evleri olsun. Hata da belki burada başlıyor. Anneler kendi kaderlerini değiştirmek isterken, belki çocuklarına çok müdahale ediyorlar.”

İclal Aydın aslında hikayedeki en önemli mesajlardan birisini de bu sözleri ile ifade etti. Hikayenin yola çıkış noktasından bir tanesinin de bu olduğunu belirten İclal Aydın, şu sözüyle de bütün annelere ders niteliğinde bir ifadede bulundu:

“İyi bir insan olmak çocuğunuzun bahçesine, meyvesini görmese bile bir meyve ağacı dikecek kadar, öngörülü olabilmek, sabırlı olabilmektir.”