Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş’e Hakan geldi! İşte Anıl Tetik’in yeni dizide yeni karakter sürprizi!

Üç Kız Kardeş’e Hakan geldi! İşte Anıl Tetik’in yeni dizide yeni karakter sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisine öyle bir iddialı geldi ki, Anıl Tetik ismini aklınıza yazacaksınız! Kanal D ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncu kadrosunda artık Anıl Tetik de bulunuyor. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu gibi isimlerin başrolünde yer aldığı diziye yeni karakter geldi.

Reytingleri iyi giden dizi, etkileyici hikayesi ile izleyicileri kendisine bağlamaya başladı. İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinde yeni bölümlerde yeni sürprizlere hazır olun. Çekimler Ayvalık’ta devam ediyor ve sete yeni gelen Anıl Tetik, arkadaşları ile buluştu ve çekimlere de katılmaya başladı.

Üç Kız Kardeş'e Hakan geldi! İşte Anıl Tetik'in yeni dizide yeni karakter sürprizi! 7

Yeni dizisinde Hakan karakterini canlandıracak olan oyuncu, izleyicilere çok farklı duygular yaşatacak. Anıl Tetik, hikayedeki rol hakkında şu detayı verdi: “İzleyenleri çok güzel şeyler bekliyor. Şu an için tabi ki çok bir şey söyleyemem ama yeri geldiğinde tebessüm ettirecek, yeri geldiğinde ise şaşırtacak olaylara hazır olun derim.”

Birçok oyuncu gibi dizinin senaryosundan çok etkilenen Anıl Tetik, bu nedenle de projede bulunmak istedi. Hikayenin çok merak uyandırdığının altını çizen genç oyuncu, şunları söyledi:

“Her okuduğumda merak uyandıran, heyecanlandıran bir hikayeden uyarlanmış bu dizide yer almak beni çok mutlu etti. Hakan etrafından hep ilgi gören ve sevilen bir karakter. Bir o kadar da cool olan birisi. Bence Hakan’ın hikayesi izleyenleri çok şaşırtacak.”

Yeni bölümleri büyük merakla beklenen dizide Türkan’ın yaşadıkları birçok genç kız için de hayat tecrübesi oluyor… Özgü Kaya’nın canlandırdığı Türkan, başına gelenleri ailesinden saklamaya çalışacak.

Üçüncü bölümü 8 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan dizide; kızların başında kavak yelleri eserken Türkan, Somer’in söyledikleri sonrasında yıkılmıştır. Derdini kimseye anlatmadığı için içten içe yalnızlıkla da savaşan Türkan, ne yapacağını bilemiyor. Babası ise kızında bir değişiklik olduğunu anlar. Türkan gerçekleri anlatacak mı? İşte bu sorunun yanıtını yeni bölümde bulacaksınız.