Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in Dünyayla Benim Aramda dizisinde önemli bir eksiklik var!

Demet Özdemir’in Dünyayla Benim Aramda dizisinde önemli bir eksiklik var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir’in Disney Plus platformunda yayınlanacak olan Dünyayla Benim Aramda isimli dizi için anlaşma yapması tüm hayranlarını çok mutlu etti.

Çilek Kokusu, No 309, Erkenci Kuş ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileri ile hayranlarının gönlünde çok farklı bir yerde bulunan oyuncu, Aşk Taktikleri isimli sinema filmiyle de uzun süredir gündemden düşmüyor. Yeteneklerini bir kez daha kanıtlayan, Türk sinemasının ünlü ismi Filiz Akın’ın övgüleriyle gururlanan bir Demet Özdemir gerçeği var.

Dizi hayranları Disney Plus’un Türkiye’de yayına başlayacak olmasından memnun ve bunun birçok yeni projenin oluşmasını sağlayacak bir durum olduğunun farkında. Dünyayla Benim Aramda isimli proje de platformun hem Türkiye hem de dünyanın farklı bölgelerinde öne çıkmak için oluşturduğu stratejik adımlardan birisi oldu.

Demet Özdemir'in Dünyayla Benim Aramda dizisinde önemli bir eksiklik var! 7

Demet Özdemir’in yanı sıra Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy da dizinin başrolleri arasında bulunuyor. Ancak henüz kadro tamamlanmadı. Bu 3 isme bir başrol oyuncusu daha eklenecek.

Görüşmeler devam ederken, yeni başrolün kim olacağı ve piyangonun kime vuracağı konusu merakla bekleniyor. Dizideki en önemli eksiklik de dördüncü başrol oyuncusu oldu. Hikayenin ilerleyen bölümlerinde yer alacak olan yeni karakter için bazı ünlü isimlerle görüşmelerin devam ettiği belirtiliyor.

Hikayesine yönelik ise gelen bilgiler iki kadın arasında kalacak olan bir erkek karakterin ilginç olaylarının dizide anlatılacağı şeklinde yansıdı…Mart ayı içinde sete çıkacak olan Dünyayla Benim Aramda dizisi, yakın zamanın en çok konuşulan projelerinden birisi olmaya aday gözüküyor.