Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş’le ekrana gelmeye hazırlanan İclal Aydın’ın çok özel bir uğuru var!

Üç Kız Kardeş’le ekrana gelmeye hazırlanan İclal Aydın’ın çok özel bir uğuru var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu ve Yazar İclal Aydın bugünlerde ayrı bir heyecan içinde. Yetenekli oyuncu uzun bir aradan sonra sete dönmekle kalmıyor aynı zamanda kendi yazdığı romandan uyarlanan dizide başrol oynamaya hazırlanıyor. Peki İclal Aydın’ın uğurunun ne olduğunu duymuş muydunuz?

İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi çok yakında Kanal D’de ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği dizinin çekimleri Ayvalık’ın Cunda Adası’nda devam ediyor.

Cunda Adası’nın İclal Aydın’ın hayatında önemli bir yeri var. Başarılı oyuncu adanın kendisine uğur getirdiğine inanıyor. Yeni dizisiyle ilgili açıklama yapan İclal Aydın, Cunda Adası’nın uğuruna inandığı için her kitabını da burada yazmaya başladığını belirtti. Aydın şunları söyledi:

Üç Kız Kardeş’le ekrana gelmeye hazırlanan İclal Aydın’ın çok özel bir uğuru var! 7

“Ayvalık ve Cunda’nın uğuruna inanıyorum. Cunda beni seviyor ama ben onu daha çok seviyorum. Şimdi çekilen sahneleri izlerken gözümden pıtır pıtır mutluluk yaşları dökülüyor. Vaktiyle hayır dediğim şeylerin karşılığını, kendi gücüme ve fikrime göre koruduğum o hayallerin gerçeğe dönüşmesiyle alıyorum.”

İclal Aydın yeni diziyle ilgili çok önemli bir ayrıntıyı da paylaştı. Üç Kız Kardeş’e dizi senaryosu olarak başladığını ancak daha sonra fikrini değiştirerek bunu bir romana dönüştürdüğünü belirtti. Aydın bu kararından çok memnun olduğunu da sözlerine ekledi.

Hazırlık aşaması devam eden dizinin çok yakında ekrana geleceği belirtilirken yayınlanacağı tarih ve gün henüz açıklanmadı. Üç Kız Kardeş dizisi, Ayvalık’ta sakin bir hayat süren anne ve babanın üç kızı ile olan hayatlarının değişimini konu alacak. Kızların hayata atılmaları ile başlarına gelen olaylar izleyenleri derinden etkileyecek.

Dizideki üç kız kardeşi Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu canlandıracak. Kızların annesi Nesrin Hanım’a İclal Aydın, babaları Sadık Bey’e de Reha Özcan hayat verecek.