Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz ve Büşra Develi ikilisi izleyiciyi etkisi altına aldı!..

Alperen Duymaz ve Büşra Develi ikilisi izleyiciyi etkisi altına aldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Daha hazırlık aşamasındayken çok ses getiren ve güçlü oyuncu kadrosuyla merak uyandıran yepyeni beIN ORIGINALS dizisi Erkek Severse, Bein Connect’te izleyicisiyle buluştu.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un, baş rollerini Alperen Duymaz, Büşra Develi, Yasemin Kay Allen, Görkem Sevindik ve Yağızcan Konyalı’nın paylaştığı romantik komedi dizisi Erkek Severse izleyici tarafından çok sevildi.

Özellikle dizinin baş rol oyuncuları Alperen Duymaz ile Büşra Develi izleyici tarafından birbirine çok yakıştırıldı. Partneri ile fotoğrafını instagram hesabından paylaşan Büşra Develi’nin fotoğrafına yapılan yorumlardan, hayranlarının ikiliyi daha çok bir arada görmek istediği anlaşılıyor.

Alperen Duymaz ve Büşra Develi ikilisi izleyiciyi etkisi altına aldı!.. 7

Erkek Severse dizisini çok beğenen takipçileri, ‘İkiniz de harikasınız!’ şeklinde yorumlarda bulunuyorlar. Güzel oyuncu Büşra Develi, ilk kez genç bir anneyi canlandıracağı Erkek Severse’de; iki çocuğu Kağan ve Arda ile birlikte yaşayan, aşkla evlendiği eşinden ihanete uğradığı için boşanan genç, çalışan ve bekar bir anne olan ‘Zeynep’ karakterine hayat veriyor.

Kalbini aşka kapatan Zeynep, tesadüf eseri tüm kadınların gözdesi Kenan (Alperen Duymaz) ile karşılaştığında hayatı adeta sihirli bir değnek dokunmuşçasına değişiyor.

Alperen Duymaz’ın hayat verdiği ‘Kenan’ karakteri ise, özel hayatında, iş hayatında olduğu kadar başarılı olamayan birisi. Kenan dizinin ilk bölümünde mucizevi bir şekilde tanıştığı Zeynep sayesinde aşkı tadıyor.

Masalsı bir aşkla izleyenleri büyülü bir yolculuğa çıkaran Erkek Severse, güçlü oyuncu kadrosu ve samimi hikayesiyle seyirciyi kısa sürede etkisi altına almayı başarmış görünüyor.