Ana sayfa Sosyal Medya İtalya’ya gitmeye hazırlanan Burak Deniz dünyaca ünlü İtalyan bir markanın yüzü oldu!

İtalya’ya gitmeye hazırlanan Burak Deniz dünyaca ünlü İtalyan bir markanın yüzü oldu!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Her ne kadar reytingleri çok iyi gitmese de sosyal medyada hatrı sayılır bir takipçi kitlesi olan Maraşlı dizisi, en çok başrol oyuncularından Burak Deniz’e yaradı. ATV’de yayınlanan dizide rol arkadaşı, Mahur’u canlandıran Alina Boz’la çok iyi bir uyum yakalayan Burak Deniz, hayat verdiği Celal karakterindeki başarılı performansıyla ününü perçinledi.

Maraşlı dizisi 26. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. Dizinin bu akşam 23. bölümü yayınlanacak. Finale geri sayıma devam eden dizinin tamamlanmasıyla Burak Deniz İtalya’ya giderek Ferzan Özpetek’in Cahil Periler isimli dizisinde rol alacak. Cahil Periler dizisi Burak Deniz’in kariyerinde çok önemli bir adım olacak.

Maraşlı’nın Celal’i Burak Deniz, kariyerindeki yükselişini farklı alanlarda da sürdürüyor. Ünlü oyuncu son olarak dünya devi İtalyan giyim markası Prada’nın yüzü oldu. Genç ve başarılı oyuncu Prada marka takımların içindeki fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı bile.

İtalya'ya gitmeye hazırlanan Burak Deniz dünyaca ünlü İtalyan bir markanın yüzü oldu! 8 İtalya'ya gitmeye hazırlanan Burak Deniz dünyaca ünlü İtalyan bir markanın yüzü oldu! 9

Maraşlı dizisi 12 Temmuz’da yayınlanacak 26. bölümüyle ekranlara veda edecek. İtalya’ya gitmeden önce elinden geldiğince dinlenmeye çalışan genç oyuncunun adı Kanal D’nin en iddialı dizilerinden Camdaki Kız için de geçiyor.

Genç oyuncunun, Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonunda ortaya çıkacak Hayri karakterini canlandıracağı iddia ediliyor. Aynı rol için Erkan Kolçak Köstendil’in de adı geçiyor.

Bugüne kadar pekçok dizide rol alan ve son olarak kariyerini Maraşlı dizisiyle parlatan Burak Deniz’i önümüzdeki günlerde oldukça hareketli günler bekliyor.