Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Üç Kuruş dizisi Nursel Köse’yi en heyecanlandıran projelerin başında!

Üç Kuruş dizisi Nursel Köse’yi en heyecanlandıran projelerin başında!

tarafından ker_def

Nursel Köse, bugüne kadar canlandırdığı karakterlerin arasına yenisini ekliyor. Üç Kuruş isimli Show TV’nin yeni dizisinde Neriman olarak izleyeceğimiz oyuncu, ön yargıları ile yüzleşmek isteyen birçok izleyicinin Üç Kuruş dizisinde bu fırsatı bulacağını düşünüyor.

En son geçen sezon yine Show TV’nin Arıza isimli dizisinde izlediğimiz usta oyuncu, Üç Kuruş dizinin 3 önemli kadın oyuncusundan birisi oldu. Nesrin Cavadzade ve Aslıhan Malbora’nın da etkili kadın karakterlerini canlandırdığı dizide Nursel Köse’yi Neriman karakterinde izleyeceksiniz.

Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Kartal’ın halası olan Neriman, endamı güzel ve muzip bir dili bulunan bir karakter olacak. Yeni karakteri konusunda bilgi veren Nursel Köse şöyle konuştu:

“Neriman, Çıngıraklı mahallesinde doğmuş ve küçüklüğünden beri bu mahallede yaşayan, genç yaşlarından itibaren ev içindeki işleri çekip çevirmeyi bilmiş, sorumluluk almış ve ailesine bağlı bir karakter. Ağabeyi ve yeğenlerini başına toplayarak yoktan bir aile yaratan Neriman, evin hem kadını, hem erkeği; Kartal’ın ise annesi, babası, yol göstericisi, akıl hocası… Özetle her şeyi… Her bir aile üyesinin saygı duyduğu bir karakter olan Neriman evin içindeki kadın gücünü temsil ediyor ve otoritesi de oldukça sağlam.”

Üç Kuruş dizisi Nursel Köse'yi en heyecanlandıran projelerin başında! 7

Üç Kuruş’un onu son yıllarda çok heyecanlandıran projelerden biri olduğuna da değinen oyuncu, büyülü bir dünyayı izleyicilerin karşısına getireceklerini anlattı.

Nursel Köse şu detayları verdi: “Dizi, Çıngıraklı mahallesinin ve romanların gizemli, büyüleyici, dışa kapalı dünyasının içine girme, onlarla hayatın asıl yüzünü paylaşma ve ön yargılarımızla yüzleşebilme imkanı sunuyor.”