Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş dizisinde en kritik İrfan karakterinin sahibi beklenmedik bir isim oldu!

Üç Kuruş dizisinde en kritik İrfan karakterinin sahibi beklenmedik bir isim oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yeni sezonun en farklı ve iddialı yapımlarından birisi Üç Kuruş olacak… İçerde ve Çukur dizilerinin ardından Ay Yapım, benzer özellikleri taşıyan güçlü bir yapımı yine izleyicilerin karşısına çıkartmaya hazırlanıyor.

Üç Kuruş dizisinden ilk fragman yayınlandı ve Uraz Kaygılaroğlu da Kartal karakterinden ilk imajını hayranları için sosyal medyadan paylaştı. Dizinin polis ve mafya arasındaki hikayesinde hem bir roman mahallesi gerçeği var hem de bir seri katil…

İşte İrfan isimli seri katil karakterini canlandıracak olan isim çok merak ediliyordu. Hatta iddialar Ahmet Rıfat Şungar ile bu rol için görüşmelerin olumlu gittiği yönünde olmuştu. Yeni gelen haberler ise İrfan karakterini canlandıracak ismin belli olduğunu ifade ediyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın iddiasına göre Üç Kuruş dizisinde İrfan isimli seri katil karakterini Diren Polatoğulları canlandıracak… Oyuncu 1980 yılında İstanbul’da dünyaya geldi ve 10 yıldır sektörde çeşitli projelerde bulundu.

Üç Kuruş dizisinde en kritik İrfan karakterin sahibi beklenmedik bir isim oldu! 2

Ahmet Rıfat Şungar ismi bu rol için ortaya atıldığında sosyal medyada olumsuz yorumlar çok fazla olmuştu. Bakalım dizi hayranları Diren Polatoğulları için nasıl bir yorum yapacak?

Böyle önemli bir role genç bir ismin seçilmiş olması dikkat çekici. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim alan Diren Polatoğulları, 2011 yılından bu yana sektörde yer alıyor.

Sinema filmlerinin yanı sıra dizilerde de çeşitli karakterlere hayat veren oyuncu, Karadayı dizisinde İbrahim karakteri ile dikkat çekmişti. Ayrıca Arıza dizisinde Numan olarak izlediğimiz Diren Polatoğulları, son olarak Kırmıız Oda dizisinde Hamdi karakterini canlandırdı.