Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nda şoke eden ayrılığın etkisi çok uzun sürecek!

Masumlar Apartmanı’nda şoke eden ayrılığın etkisi çok uzun sürecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Masumlar Apartmanı, ikinci sezonu ile yine hayranlarını ekran başına topladı. Salı akşamları yayınlanan dizinin 38. bölümü önceki gün ekrana geldi. Merve Dizdar, Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve yeni sezonda ekibe dahil olan Melisa Şenolsun başrollerde yer alıyor.

Geçen sezon çok başarılı bir çıkış yapan dizi, adeta reytinglerin zirvesine yerleşmişti. Büyük bir başarı kazanan Masumlar Apartmanı, milyonlarca izleyiciyi de kendisine bağladı. Dizinin ikinci sezon açılışında da tüm kategorilerde birinciliklerin gelmesi çok anlamlı ve güzel bir başlangıç oldu.

Masumlar Apartmanı dizisinin ilk sezon finalinde Farah Zeynep Abdullah’ın herkesi şoke eden ayrılığı sonrasında neler olacağı merak ediliyordu. İnci karakterinin hikayede artık olmaması, dizinin ikini sezonunu derinden etkileyecek. Bu konuda en önemli mesajı Han karakterini canlandıran Birkan Sokullu verdi.

Masumlar Apartmanı'nda şoke eden ayrılığın etkisi çok uzun sürecek! 7

İnci karakterinin ölümünün sadece Han karakterini değil, tüm diğer karakterleri de fazlasıyla etkileyeceğinden bahseden oyuncu, dizide bazı sürprizlerin de olacağını ifade etti.

Özellikle Han karakterinin çok sürpriz bir duygu geçişleri yaşayacağı da Birkan Sokullu’nun açıklamasından ortaya çıktı. TRT Haber’e konuşan ünlü oyuncu, şu sözleri ile dizinin gelecek bölümlerine ışık tuttu:

“Çok keyifli ve seyircinin de beğenisini kazandığımız bir sezon geçirdik. Umarım bu sezon da öyle olur. Han’ı bıraktığımız yerde çok büyük bir travma ile bıraktı. Ciddi bir kayıp yaşadı aslında. Tüm karakterler bu kaybın etkisini yaşayacaklar.

Bundan sonraki süreçte biz Han’ın reaksiyonunu, ruh halini çok merak ediyoruz. Alışılagelmiş bir yerden olacağını düşünmüyorum. Öyle olmayacağını söyleyebilirim. Sürprizli bir ruh hali ile göreceğimizi söyleyebilirim.”