Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Üç Kuruş dizisinde herkes Leyla’nın peşine düştü!

Üç Kuruş dizisinde herkes Leyla’nın peşine düştü!

tarafından ker_def

2021 yılında Üç Kuruş dizisini son kez ekranda izleyeceksiniz. Yeni yıl öncesi dizinin 9. bölümü ekrana gelecek. Yılbaşı nedeniyle Ocak ayının ilk haftasında da dizinin ara vermesi ve 10. bölümün ikinci haftada yayınlanması bekleniyor.

Ekin Koç, Uraz Kaygılaroğlu, Aslıhan Malbora, Nesrin Cavadzade ve Nursel Köse’nin başrollerinde yer aldığı Üç Kuruş dizisinin 9. yeni bölümünde herkes Leyla’yı arıyor… Kartal ve Efe, Leyla’nın peşine düşecek.

Üç Kuruş’un 9. bölümü heyecan dolu dakikalara sahne olacak. Efe, Kartal’ın İrfan’ı serbest bıraktığını öğrenir ve Leyla’nın kaçırılmasında onun da payı olduğunu düşünerek büyük bir öfkeye kapılır. Kartal’la birlikte Leyla’nın peşine düşen Efe, bu süreçte çok zor bir seçim yapmak zorunda kalır.

Üç Kuruş dizisinde herkes Leyla'nın peşine düştü! 7

Leyla’yı kurtarmak için sınırlarını sonuna kadar zorlayan Efe’nin duygusal tepkileri Kartal’ın da gözünden kaçmaz. Leyla’nın ortadan kaybolmasıyla büyük bir sarsıntı geçiren Kartal’a bir darbe de Nezih’ten geliyor. Kartal Nezih’ten alacağı intikamı planlarken Bahar’ın hamlesi herkesi şaşırtacak.

Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’ın imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

“Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Zafer Algöz, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Emrullah Çakay, Goncagül Sunar, Cüneyt Yalaz, Canan Atalay, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu, Ömer Civan Şit.”

“Üç Kuruş”, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!