Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi olmayınca Teşkilat fırsatı iyi değerlendirdi!

Yargı dizisi olmayınca Teşkilat fırsatı iyi değerlendirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanmayınca bu durum, TRT1’in Teşkilat dizisine yaradı.

Pınar Deniz’in koronavirüse yakalanması nedeniyle Yargı dizisinde sete ara verildi. Yeni bölüm de haliyle yayınlanamadı. Teşkilat ise 28. bölümü ile birlikte çok etkili bir şekilde hayranlarını yine mest etti.

TRT1’de ikinci sezonu devam eden Teşkilat dizisinin başarılı çıkışı reytinglere de yansıyor. Yargı dizisi ile yapılan birincilik mücadelesinde bu hafta rakip dizi olmayınca Teşkilat, tek başına tüm kategorilerde birincilik elde etti.

Teşkilat dizisinin birinciliği tüm kategorilerde de çift haneli reytingler ile alması önemli bir ayrıntıydı. Yargı dizisinin yayınlandığı zamanda Teşkilat yine iyi reytingler alıyor ama bu kadar rahat birincilikler elde edemiyordu.

Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal ikilisinin yine hayranlarını mest ettiği Teşkilat’ın 28. bölümü de geride kalmış oldu. Ankara’da çekimlere devam eden dizi ekibinin yılbaşı nedeniyle bir süre ara vermesi bekleniyor.

Çift haneli reytingleri hem de tüm kategorilerde elde etmek çok zor bir durum. Gönül Dağı ile Kuruluş Osman dizileri bunu sıklıkla başarıyor. Teşkilat da zaman zaman çift haneli reytingler elde ederek yoluna emin adımlarla devam ediyor.