Ana sayfa Dizi Analiz Üç kuruş dizisinde Kartal ve Efe, Çetin’e ulaşıyor!

Üç kuruş dizisinde Kartal ve Efe, Çetin’e ulaşıyor!

tarafından ker_def

Pazartesi akşamları Show TV ekranında yayınlanmakta olan Üç Kuruş isimli dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Son haftalarda reytinglerinde düşüş gözlemlenen ve izleyicileri yeniden kazanması için de atak yapması beklenen dizide yine aksiyon dolu anlar yaşanacak.

Üç Kuruş bu akşam heyecan ve aksiyon dolu 12. bölümüyle ekrana gelecek. Kartal ve Efe, İrfan’ın yönlendirmesiyle Çetin’e ulaşmayı başarırlar. Çetin, Kartal ve Efe’nin Azade’ye karşı büyük bir zafer kazanmalarını sağlar. Ama Baybars’la kişisel bir husumeti olan Çetin’in Baybars’a giden yolda herkesten gizlediği özel bir ajandası vardır.

Bahar, Adnan’ın aklını karıştırmasıyla Kartal’dan birtakım şeyler gizlemeye başlar. Leyla ise Efe’nin sırrını abisi Kartal’a söylemeye kararlıdır. Kitabında yenilgi yazmayan Azade’nin beklenmedik bir hamleyle Kartal ve Efe’ye teklifte bulunması her şeyi değiştirir.

Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’ın imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse gibi önemli isimler bulunuyor.

“Üç Kuruş”, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!