Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisinin senaristleri yaklaşan fırtınanın farkına vardı!

Üç Kuruş dizisinin senaristleri yaklaşan fırtınanın farkına vardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin pazartesi akşamları yayınlanan Üç Kuruş dizisi, düşmekte olan reytingleri ile sakıntılı bir dönemin içine doğru ilerliyor. Ekin Koç ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde yer aldığı dizi bir Ay Yapım projesi…

İçerde ve ardından Çukur dizilerini yapan Ay Yapım, bunun devamı niteliğinde de Üç Kuruş dizisini milyonların karşısına çıkarttı. Roman mahallesinde geçen bir mafya ile polis hesaplaşması olarak devam eden dizinin reytinglerinin düşmekte olması bir türlü durdurulamayan bir süreç oldu.

Survivor 2022 yarışmasının da başlaması ile birlikte Üç Kuruş dizisinin önemli bir reyting kaybı yaşadığı görülmeye başlandı. Zaten sezon başından bu yana istenilen oranları bir türlü elde edemeyen dizi ağır ağır kritik bir sürece doğru ilerliyor.

Üç Kuruş dizisinin senaristleri yaklaşan fırtınanın farkına vardı! 8

Bu süreci durdurmak için senaristler dişli ve izleyicilerin çok sevecekleri yeni bir karakteri hikayeye getirdi. Sezin Akbaşoğulları çok sürpriz bir rolle Üç Kuruş dizisindeki değişimin öncüsü olabilir… Hikayede atılacak radikal adımlar da dizinin önümüzdeki döneminde yeniden gündeme gelebilir.

Üç Kuruş’un artık birincilik için bir iddiasının olmaması, hatta ikincilik için bile Yasak Elma ile yarışmakta zorlanması reytinglerle anlaşılıyor. Üç Kuruş ağır ağır izleyici kaybı yaşamaya devam ederken, dizinin ekibi de bunun farkında olarak hikayeyi daha diri ve daha güçlü tutmak için ellerinden geleni yapmayı sürdürüyor.

Üç Kuruş dizisinin senaristleri yaklaşan fırtınanın farkına vardı! 9

Dizideki bu düşüş durdurulamaz ise yakın gelecekte dizinin reytinglerinde ortalamanın altında sonuçlar görürseniz şaşırmayın.

Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’ın imzası bulunan dizinin yönetmenliğini Sinan Öztürk yapıyor.

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Zafer Algöz gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı Üç Kuruş, başarılı ve etkili bir oyuncu kadrosuna sahip.