Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş ile ilgili bomba tüyo! Ekin Koç dizinin geleceğiyle ilgili ipucu verdi!

Üç Kuruş ile ilgili bomba tüyo! Ekin Koç dizinin geleceğiyle ilgili ipucu verdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım’ın Çukur’dan sonra ekrana getirdiği Üç Kuruş dizisi salı akşamları Show TV’de ekrana gelmeye devam ediyor. Her ne kadar reytinglerde çok kötü sonuçlar almasa da beklenen çıkışı bir türlü yapamayan diziyle ilgili başrol oyuncularından biri olan Ekin Koç’tan bazı tüyolar geldi.

Tanıtımının yapıldığı ilk günden bu yana özellikle Çukur izleyicisi tarafından dört gözle beklenen Üç Kuruş dizisi maalesef bir türlü beklenen çıkışı gerçekleştiremedi. Reytinglerde ortalamaya yakın puanlar alan ve ilk üçe giremeyen Üç Kuruş, özellikle merakla bekleyen izleyicileri için hayal kırıklığı oldu. Dizinin izleyicileri, Üç Kuruş’un Çukur’un yerini tutamadığını her fırsatta dile getiriyor.

Ancak dizide Efe karakterini canlandıran Ekin Koç Üç Kuruş’un geleceğiyle ilgili oldukça ilginç bir tüyo verdi. Dizi ekibinin buluştuğu yemekten çıkarken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ekin Koç, Üç Kuruş’ta hikayenin belli bir yere kadar geldiğini bundan sonra her şeyin hızlanacağını söyledi. Ekin Koç, “Hikaye, beklentilerimizin biraz ters köşe olacağı bir yere gidecek. O yüzden seyircilere hazır olun diyorum” diye konuştu.

Üç Kuruş ile ilgili bomba tüyo! Ekin Koç dizinin geleceğiyle ilgili ipucu verdi! 7

Üç Kuruş’ta hikaye bugüne kadar bir hayli yavaş gitti. Aksiyon görmek isteyen izleyiciler de hikayenin gidişatından hiç memnun kalmadı. Ancak eğer Ekin Koç’un dediği gerçekleşirse Üç Kuruş reytinglerde yükseliş sağlayabilecektir.

Bu arada dün akşam dokuzuncu bölümü ekrana gelen Üç Kuruş da diğer diziler gibi bir hafta ara veriyor. Dizinin 10. bölümü ocak ayının ikinci haftası yayınlanacak. Dün akşamki bölüme Leyla’nın kaybolması damgasını vurdu.

Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’ın imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki Üç Kuruş’un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Zafer Algöz, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Emrullah Çakay, Goncagül Sunar, Cüneyt Yalaz, Canan Atalay, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu, Ömer Civan Şit bulunuyor.