Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cem Yılmaz Netflix’e bomba gibi bir tanıtım çekti, izleyiciyi bir dertten kurtardı!

Cem Yılmaz Netflix’e bomba gibi bir tanıtım çekti, izleyiciyi bir dertten kurtardı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Türkiye’nin en komik isimlerinden biri olarak kabul edilen başarılı oyuncu, yönetmen, senarist, çizer Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerde hayranlarını çok sevindirecek bir haberi sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Ünlü komedyenin uzun bir süredir farklı şehirlerde hayranlarıyla buluştuğu son gösterisi ‘Diamond Elite Platinum Plus’  31 Aralık’ta Netflix’de izleyiciyle buluşacak.

Yılın son günü yapılacak yayın, Cem Yılmaz’ın halen gösterimini yapmaya devam ettiği ve biletleri 302 TL’den başlayan fiyatlarla satılan gösterisinin sonu olacak. Gösterinin Netflix tanıtımı da yayınlandı. Cem Yılmaz, tanıtımı instagram hesabından paylaştı. Hayranları gösteriyi şimdiden heyecanla beklemeye başladı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Cem Yılmaz (@cmylmz)’in paylaştığı bir gönderi

Netflix için eğlenceli bir tanıtım çeken Cem Yılmaz’ın paylaşımına bazı takipçileri, ‘Harika olmuş, yılbaşı sorunumu çözdüm sayende’ şeklinde yorum yaptı.

Son olarak ‘Karakomik Filmler’ serisiyle Netflix’te izleyicilerle buluşan Cem Yılmaz, yine aynı platform için çektiği  ‘Erşan Kuneri’ dizisinin çekimlerini de tamamladı. Dizi, komedyenin G.O.R.A ve Arif V 2016 filmlerinde yer alan ‘Erşan Kuneri karakterinin 1970’lerin sonu ve 1980’lerin başında yaşadıklarını konu alıyor.

Cem Yılmaz’a Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Çağlar Çorumlu, Zafer Algöz, Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın da eşlik ettiği Erşan Kuneri’nin de 2022 yılı içerisinde gösterime girmesi bekleniyor.

Cem Yılmaz Netflix'e bomba gibi bir tanıtım çekti, izleyiciyi bir dertten kurtardı! 7

Öte yandan Cem Yılmaz 2022’de yazmayı planladığı Galata Canavarı’nın afişini de sosyal medyada paylaşmıştı. Bir çizgi roman havasındaki afişte filmin ismi İngilizce olarak, Galata Monster diye yazıyor.

Afişte ayrıca yine İngilizce olarak Story of Shocking Artist Killings in İstanbul (İstanbul’u Allak Bullak Eden Sanatkar Cinayetlerinin Hikayesi) yazıyor. Tüm bu ipuçları izleyiciyi bir gerilim ve komedi filminin beklediği tahminine götürüyor. Afişte İngilizce yazması da filmin uluslararası bir platform için çekildiğini düşündürüyor.