Ana sayfa Sinema Eray Altay’ın sıra dışı Obsesyon isimli filminin çekimleri tamamlandı!

Eray Altay’ın sıra dışı Obsesyon isimli filminin çekimleri tamamlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerini Ekin Mert Daymaz, Ege Kökenli, Sarp Can Köroğlu ve Burcu Karakaya’nın paylaştığı Obsesyon isimli sinema filminin bir süredir devam eden çekimlerinin tamamlandığı ortaya çıktı.

Yönetmenliğini Eray Altay’ın üstlendiği filmin yapımcısı ise Ensar Sevim ve Nilay İslamoğlu oldu… Ne Film Medya tarafından hazırlanan Obsesyon isimli sinema filminin çekimleri yaklaşık 3 hafta sürdü ve İstanbul’da gerçekleştirildi.

2022 yılının ilk aylarında izleyicilerle buluşması beklenen film hakkında konuşan Eray Altay, harika bir ekip ile ve çok iyi oyuncularla güzel geçen bir set dönemi geçirdiklerini anlattı.

Eral Altay, “Yönetmen olarak dört tane oyuncum var ve harika bir iş çıkarttılar. Güzel bir ekip olduk. Oyuncularla çok iyi anlaştık” diye konuştu.

Psikolojik gerilim türündeki sinema filminin çekimlerinin beyin yakan bir iş olduğunu ve çekimler sırasında zorlandıklarını ifade etti.

Filmde Defne karakterini canlandıran Burcu Karakaya, çok keyifle başladıklarını ve izlemeyi heyecanla beklediklerini anlattı.

Ege Kökenli ise, “Hakikaten keyif aldık. Çünkü çok sevdiğim arkadaşlarımla çalışma fırsatım oldu hem de yeni tanıyıp dost olabileceğim insanlarla tanıştım” ifadelerini kullandı.

Eray Altay'ın sıra dışı Obsesyon isimli filminin çekimleri tamamlandı! 7

Ege Kökenli daha önce yaptığı işlerden çok farklı bir projede yer aldığını anlattı ve “Farklı bir çizgisi var. Bu tür bir iş bence Türk seyircisi görmedi henüz. Eray çok özenerek yazmış. Yorucu bir işti. Takibini yapmak o kadar kolay değildi” diye konuştu.

Sarp Can Köroğlu, alışılmışın dışında bir iş olduğunun altını çizdi ve Eray Altay’ın hikayeyi çok güzel yazdığına değindi. Çekimlerde çok eğlendiklerini anlatan genç oyuncu, hem Ekin Mert Daymaz hem de Ege Kökenli’yi çok eski tanıdığını da ifade etti.