Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş ve Yargı dizilerinin ardından Ay Yapım’dan 3 yeni dizi geliyor!

Üç Kuruş ve Yargı dizilerinin ardından Ay Yapım’dan 3 yeni dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım yeni sezon için yeni projeler hazırlamaya devam ediyor. Geçen sezon Çukur, Menajerimi Ara, Babil ve Alev Alev dizilerini başarıyla tamamlayan Ay Yapım, yeni sezon için de önemli sürprizler yaptı.

Ay Yapım Show TV’de yakında yayınlanacak olan Üç Kuruş dizisine büyük bir önem veriyor. Çukur’un bıraktığı yerden Üç Kuruş devam edecek ve büyük başarılar kazanmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

Üç Kuruş ve Yargı dizilerinin ardından Ay Yapım'dan 3 yeni dizi geliyor! 8

Kanal D ekranında başlayan Yargı dizisini de başarıyla izleyicilerle buluşturan Ay Yapım, bir kez daha iyi bir proje yapmanın gururunu yaşıyor. Yargı, pazar akşamları Teşkilat dizisine rakip olarak önemli bir çıkış yaptı.

Üç Kuruş ve Yargı dizilerinin ardından Ay Yapım'dan 3 yeni dizi geliyor! 9

Star TV’de yaz döneminde yayınlanan Ada Masalı dizisinin de bir Ay Yapım projesi olduğunu hatırlatalım. Dizi düşük reytingler elde etse de Star TV’de yoluna devam etmeyi sürdürüyor.

Ay Yapım yeni sezonda yeni dizi hazırlıkları ile de dikkat çekti. Bu yapımlardan birisi Alev Alev dizisinin yönetmeni Ahmet Katıksız imzasını taşıyacak.

Show TV ekranında yayınlanan Alev Alev dizisi, başarılı performansıyla dikkat çeken bir yapım oldu. Demet Evgar, Berkay Ateş, Dilan Çiçek Deniz, Cihangir Ceyhan, Berker Güven gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı proje etkili bir uyarlamaydı.

Dizinin ardından ise yönetmen Ahmet Katıksız yeni sezon için yeni bir yapımın başına geçti. Ay Yapım tarafından hazırlanan yeni diziden detaylar henüz belli değil.. Gazeteci Birsen Altuntaş, Ahmet Katıksız’ın yeni proje için Ay Yapım ile anlaşma sağladığını duyurdu.

Ayrıca Ay Yapım, Demet Özdemir’e teklif götürülen Hanedan dizisinin hazırlıklarına da devam ediyor. Henüz Demet Özdemir, gelen teklife yanıt vermedi.

Çukur dizisinin senaristi olan Gökhan Horzum’un hikayesini yazdığı ve Çağrı Bayrak’ın da yönetmenliğini yapacağı bir başka dizi için de Ay Yapım tarafından çalışmalara devam ediliyor.

Ada Masalı, Üç Kuruş, Yargı, Hanedan gibi dizilerin yanı sıra, henüz ismi netleşmeyen projelerin de Ay Yapım tarafından çalışıldığını ve dizi izleyicilerini büyük sürprizlerin beklediğini söyleyebiliriz.